Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Rug

- Meget mere end rugbrød

Bag om Rug

En smukt illustreret bog, der nyfortolker rugen i vidt forskellige sammensætninger. Her er masser af spændende og sunde opskrifter på både brød, morgenmad, frokost, snacks, aftensmad, desserter og kager – alle med rug i hovedrollen.For de fleste er rug først og fremmest rugbrød, og Danmarks nationalbrød bliver naturligvis grundigt behandlet i bogen. Her er gode råd til at komme i gang, brugbare tips og ny inspiration til smag og sammensætning. Men rug er meget mere end det og kan med stor fordel indgå som en fiberrig, sund og velsmagende ingrediens i alt fra morgengrød og kager til salater, sandwicher, pizza og sågar lækre hotdogs til aftensmaden. Om forfatteren Rikke Holm er udlært konditor fra La Glace i København og har været chefkonditor hos Cannizaro House Hotel i London, Hotel Phoenix i København og Grand Hotel i Oslo. Etablerede kagecateringfirmaet Byens Bedste Kager, som hun drev i 14 år. Hun er derudover uddannet lærer fra Zahles Seminarium. Rikke har udgivet andre bøger om at bage, og hun har afholdt bage- og madlavningskurser. Om fotografen For Mikal Schlosser er madfotografi nyt land, denne bog er hans andet forsøg med genren. Fotografi er en passion, der har domineret hans liv siden puberteten og har holdt et jerngreb i ham i over 30 år. Han er uddannet fotojournalist fra Journalisthøjskolen og har de sidste 15 år leveret billeder til et hav af hovedsageligt offentlige institutioner, men også private virksomheder. Mikal har tidligere fået udgivet bogen Hverdagens Genskin på Borgens Forlag.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793430099
  • Udgivet:
  • 26. januar 2016
  • BLACK NOVEMBER
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Rug

En smukt illustreret bog, der nyfortolker rugen i vidt forskellige sammensætninger. Her er masser af spændende og sunde opskrifter på både brød, morgenmad, frokost, snacks, aftensmad, desserter og kager – alle med rug i hovedrollen.For de fleste er rug først og fremmest rugbrød, og Danmarks nationalbrød bliver naturligvis grundigt behandlet i bogen. Her er gode råd til at komme i gang, brugbare tips og ny inspiration til smag og sammensætning. Men rug er meget mere end det og kan med stor fordel indgå som en fiberrig, sund og velsmagende ingrediens i alt fra morgengrød og kager til salater, sandwicher, pizza og sågar lækre hotdogs til aftensmaden.
Om forfatteren
Rikke Holm er udlært konditor fra La Glace i København og har været chefkonditor hos Cannizaro House Hotel i London, Hotel Phoenix i København og Grand Hotel i Oslo. Etablerede kagecateringfirmaet Byens Bedste Kager, som hun drev i 14 år. Hun er derudover uddannet lærer fra Zahles Seminarium. Rikke har udgivet andre bøger om at bage, og hun har afholdt bage- og madlavningskurser.
Om fotografen
For Mikal Schlosser er madfotografi nyt land, denne bog er hans andet forsøg med genren. Fotografi er en passion, der har domineret hans liv siden puberteten og har holdt et jerngreb i ham i over 30 år. Han er uddannet fotojournalist fra Journalisthøjskolen og har de sidste 15 år leveret billeder til et hav af hovedsageligt offentlige institutioner, men også private virksomheder. Mikal har tidligere fået udgivet bogen Hverdagens Genskin på Borgens Forlag.

Brugerbedømmelser af Rug

  • Rikke L. 14. juli 2021

    Virkelig fed bog. Super billeder og overraskende opskrifter

  • Frank N. 16. februar 2021

    En yderst inspirerende bog. Den er godt skrevet og informationsniveauet er passende. Opskrifterne virker og smager fantastisk. Jeg har monteret mærker ved mine favorit opskrifter og tildelt den en plads i køkkenet, så jeg nemt kan tage den frem. Tak for den bedste tilføjelse til køkkenet, og familiens kost, i flere år.


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.