Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Russiske kind- og mundkys

Bag om Russiske kind- og mundkys

Under en rejse i Rusland mødes forfatter og digter Lean Nielsen af stolte mennesker, der på den ene side er født ind i en enorm kulturarv, men hvis liv på den anden side præges af social uretfærdighed. Det er oplevelser under denne rejse, som danner baggrund for rejsedigtene i bogen "Russiske kind- og mundkys". Lean Nielsen (1935-2000), dansk forfatter og poet. Kendt for igennem hele sit forfatterskab at bevare respekten og forholdet til sine rødder i arbejderklassen. Debuterede i 1969 med digtsamlingen "Fru Jensen in memoriam" og udgav efterfølgende blandt andet romanen "Et brugt liv" (1986) og børnebogen "Da far gik i land" (1990).

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711842126
  • Udgivet:
  • 23. November 2017
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Russiske kind- og mundkys

Under en rejse i Rusland mødes forfatter og digter Lean Nielsen af stolte mennesker, der på den ene side er født ind i en enorm kulturarv, men hvis liv på den anden side præges af social uretfærdighed. Det er oplevelser under denne rejse, som danner baggrund for rejsedigtene i bogen "Russiske kind- og mundkys".

Lean Nielsen (1935-2000), dansk forfatter og poet. Kendt for igennem hele sit forfatterskab at bevare respekten og forholdet til sine rødder i arbejderklassen. Debuterede i 1969 med digtsamlingen "Fru Jensen in memoriam" og udgav efterfølgende blandt andet romanen "Et brugt liv" (1986) og børnebogen "Da far gik i land" (1990).

Brugerbedømmelser af Russiske kind- og mundkysFind lignende bøger
Bogen Russiske kind- og mundkys findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.