Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Så vidt jeg ved: Fortællende digte

Bag om Så vidt jeg ved: Fortællende digte

"Så vidt jeg ved ved jeg det ikke så vidt du ved ved du det godt Så må vi slå os sammen vi to" Med de ord indleder Johannes Wulff titeldigtet til sin digtsamling "Så vidt jeg ved". En samling indeholdende mere end 30 små sjove, underholdende og tankevækkende digte. Johannes Wulff (1902-1980) var en dansk forfatter, der fik sit litterære romangennembrud med bogen "O, Ungdom!" fra 1929. Hans forfatterskab bestod udover sine romaner af flere digtsamlinger og var kendetegnet ved en forundring over livet, der tangerede en form for naivitet. Wulff udgav omkring 40 bøger og en lang rækker artikler og kronikker. I løbet af sin forfatterkarriere modtog han blandt andet Carl Møllers legat, H.C. Andersen-mindemedaljon, Georg Brandes legatet og blev i 1977 æresmedlem af Dansk forfatterforening.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711730843
  • Udgivet:
  • 1. September 2017
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Så vidt jeg ved: Fortællende digte

"Så vidt jeg ved
ved jeg det ikke
så vidt du ved
ved du det godt

Så må vi slå os sammen
vi to"

Med de ord indleder Johannes Wulff titeldigtet til sin digtsamling "Så vidt jeg ved". En samling indeholdende mere end 30 små sjove, underholdende og tankevækkende digte.

Johannes Wulff (1902-1980) var en dansk forfatter, der fik sit litterære romangennembrud med bogen "O, Ungdom!" fra 1929. Hans forfatterskab bestod udover sine romaner af flere digtsamlinger og var kendetegnet ved en forundring over livet, der tangerede en form for naivitet. Wulff udgav omkring 40 bøger og en lang rækker artikler og kronikker. I løbet af sin forfatterkarriere modtog han blandt andet Carl Møllers legat, H.C. Andersen-mindemedaljon, Georg Brandes legatet og blev i 1977 æresmedlem af Dansk forfatterforening.

Brugerbedømmelser af Så vidt jeg ved: Fortællende digteFind lignende bøger
Bogen Så vidt jeg ved: Fortællende digte findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.