Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Bag om Sallys fars fede ferie

Sallys fars fede ferie er en del af den populære billedbogsserie om Sallys far af Thomas Brunstrøm og Thorbjørn Christoffersen. Sally skal på ferie til All Inclusive-land sammen med lillebror Eddie, mor og far. Men passer det, når far siger, at voksne ikke behøver bruge solcreme? Og at pomfritter og ketchup fra buffeen tæller som grøntsager? Er det rigtigt, at ingen mennesker i udlandet forstår dansk? Og løb Sallys far virkelig hele vejen til Italien, da han var dreng, fordi der ikke fandtes flyvemaskiner dengang? Det bliver en helt igennem fed (og mega pinlig) ferie sammen med Sallys far. Fra ca. 4 år   Flere bøger i samme serie: Dengang Sallys var dreng Sallys far gider ikke være voksen Sallys fra er sygt pinlig Sallys far bander (... ad helvedet til)

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788711918838
 • Udgivet:
 • 15. August 2019
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Sallys fars fede ferie

Sallys fars fede ferie er en del af den populære billedbogsserie om Sallys far af Thomas Brunstrøm og Thorbjørn Christoffersen.

Sally skal på ferie til All Inclusive-land sammen med lillebror Eddie, mor og far. Men passer det, når far siger, at voksne ikke behøver bruge solcreme? Og at pomfritter og ketchup fra buffeen tæller som grøntsager? Er det rigtigt, at ingen mennesker i udlandet forstår dansk? Og løb Sallys far virkelig hele vejen til Italien, da han var dreng, fordi der ikke fandtes flyvemaskiner dengang? Det bliver en helt igennem fed (og mega pinlig) ferie sammen med Sallys far.

Fra ca. 4 år
 

Flere bøger i samme serie:

Dengang Sallys var dreng
Sallys far gider ikke være voksen
Sallys fra er sygt pinlig
Sallys far bander (... ad helvedet til)

Brugerbedømmelser af Sallys fars fede ferie

 • marianne h. 20. Januar 2022

  barnebarnet elsker sallybøgerne

 • Kirsten 24. Juni 2021

  Sjov og underholdende børnebog, som ungerne elsker.
  Let og overskuelig tekst. Billederne / illustrationerne kunne være bedre.


Find lignende bøger
Bogen Sallys fars fede ferie findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.