Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Science and Cooking

- Physics Meets Food, From Homemade to Haute Cuisine

Bag om Science and Cooking

Based on the popular Harvard University and EdX class, Science and Cooking explores the scientific basis of why recipes work.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780393634921
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 320
  • Udgivet:
  • 20. november 2020
  • Størrelse:
  • 241x185x26 mm.
  • Vægt:
  • 864 g.
  • BLACK WEEK
  På lager
Leveringstid: 4-7 hverdage
Forventet levering: 4. december 2024

Beskrivelse af Science and Cooking

Based on the popular Harvard University and EdX class, Science and Cooking explores the scientific basis of why recipes work.

Brugerbedømmelser af Science and Cooking



Find lignende bøger
Bogen Science and Cooking findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.