Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Sidste nat med Belle

Bag om Sidste nat med Belle

Da 17-årige Atletta ankommer til Paris i 1913, kommer det til at ændre hendes liv. Hun kommer fra den polske overklasse og er kommet til byen for at udforske sig selv, sin seksualitet og for at udfordre de sociale normer, hun er underlagt. Der går ikke længe, før hun møder den noget ældre Belle, som tager hende under sine vinger og fortæller hende om Paris’ historie og livet i byen. Forholdet til Belle bliver også indgangen til flere møder med både mænd og kvinder, som Atletta indgår romantiske og erotiske forhold med, alt sammen for at finde sine egen plads i verden. Lotte og Søren Hammer, der er kendt for deres historiske spændingsbøger, overrasker denne gang med en dybdegående og erotisk romance. Med deres karakteristiske sprog maler de et levende billede af Paris' gader, de hemmelige kroge, og ikke mindst af de komplekse relationer og følelser, der opstår i en tid præget af både usikkerhed og håb. "Sidste nat med Belle" er ikke kun et historisk tidsbillede, men også en fortryllende og erotisk kærlighedsfortælling.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788775960194
  • Udgivet:
  • 21. Februar 2023
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Sidste nat med Belle

Da 17-årige Atletta ankommer til Paris i 1913, kommer det til at ændre hendes liv.

Hun kommer fra den polske overklasse og er kommet til byen for at udforske sig selv, sin seksualitet og for at udfordre de sociale normer, hun er underlagt. Der går ikke længe, før hun møder den noget ældre Belle, som tager hende under sine vinger og fortæller hende om Paris’ historie og livet i byen. Forholdet til Belle bliver også indgangen til flere møder med både mænd og kvinder, som Atletta indgår romantiske og erotiske forhold med, alt sammen for at finde sine egen plads i verden.

Lotte og Søren Hammer, der er kendt for deres historiske spændingsbøger, overrasker denne gang med en dybdegående og erotisk romance. Med deres karakteristiske sprog maler de et levende billede af Paris' gader, de hemmelige kroge, og ikke mindst af de komplekse relationer og følelser, der opstår i en tid præget af både usikkerhed og håb.

"Sidste nat med Belle" er ikke kun et historisk tidsbillede, men også en fortryllende og erotisk kærlighedsfortælling.

Brugerbedømmelser af Sidste nat med BelleFind lignende bøger
Bogen Sidste nat med Belle findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.