Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Six of Crows 1 - Kragens kald

Bag om Six of Crows (1) - Kragens kald

Seks forbrydere - én umulig opgave! "Hvis han var usikker på, hvad de var i færd med, viste han det ikke, og Inej ville ønske, hun havde samme sikkerhed. Isfortet var blevet bygget, sådan at det kunne modstå angreb fra hære, snigmordere, grishaer og spioner. Da hun nævnte det for Kaz, sagde han blot: "Men det er ikke bygget til at hos os ude." Hans selvsikkerhed foruroligede hende. "Hvad får dig til at tro, at vi kan klare det her? Der er andre hold derude, trænede soldater og spioner, folk der har mange års erfaring." "Det er ikke en opgave for trænede soldater eller spioner. Det er en opgave for bøller og tyve..."" Kaz er et kriminelt geni, som har svært ved at sige nej til en umulig opgave. Med hjælp fra fem livsfarlige forbrydere, der hver især besidder særlige praktiske og magiske evner, vil han forsøge at befri et gidsel fra en uindtagelig fæstning. Belønningen er enorm - men dødstruslen er lige så stor. Den værste trussel ... er dem selv. Første bind af to i New York Times-bestsellerserien Six of Crows. Leigh Bardugo har tidligere udgivet "Grisha"-trilogien, der ligesom "Six of Crows" har ligget på New York Times’ bestsellerliste. Hun er født i Jerusalem, vokset op i Los Angeles, læste på Yale og har arbejdet med marketing, journalistik, makeup og special effects. I dag bor og arbejder hun i Hollywood, hvor hun bl.a. synger i et band.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711967553
  • Udgivet:
  • 15. Februar 2018
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Six of Crows (1) - Kragens kald

Seks forbrydere - én umulig opgave!

"Hvis han var usikker på, hvad de var i færd med, viste han det ikke, og Inej ville ønske, hun havde samme sikkerhed. Isfortet var blevet bygget, sådan at det kunne modstå angreb fra hære, snigmordere, grishaer og spioner. Da hun nævnte det for Kaz, sagde han blot: "Men det er ikke bygget til at hos os ude."

Hans selvsikkerhed foruroligede hende.
"Hvad får dig til at tro, at vi kan klare det her? Der er andre hold derude, trænede soldater og spioner, folk der har mange års erfaring."
"Det er ikke en opgave for trænede soldater eller spioner. Det er en opgave for bøller og tyve...""

Kaz er et kriminelt geni, som har svært ved at sige nej til en umulig opgave. Med hjælp fra fem livsfarlige forbrydere, der hver især besidder særlige praktiske og magiske evner, vil han forsøge at befri et gidsel fra en uindtagelig fæstning. Belønningen er enorm - men dødstruslen er lige så stor. Den værste trussel ... er dem selv.

Første bind af to i New York Times-bestsellerserien Six of Crows.

Leigh Bardugo har tidligere udgivet "Grisha"-trilogien, der ligesom "Six of Crows" har ligget på New York Times’ bestsellerliste. Hun er født i Jerusalem, vokset op i Los Angeles, læste på Yale og har arbejdet med marketing, journalistik, makeup og special effects. I dag bor og arbejder hun i Hollywood, hvor hun bl.a. synger i et band.

Brugerbedømmelser af Six of Crows (1) - Kragens kaldFind lignende bøger
Bogen Six of Crows (1) - Kragens kald findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.