Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Six of Crows (2) - Det korrupte rige

Bag om Six of Crows (2) - Det korrupte rige

"Dér på den anden side af siloerne, lå sygebåden, lastet til randen med lig. Erkendelserne pulserede gennem Nina. Hun kunne ikke fornemme hjerteslag eller varmt blod i kroppene, men hun kunne fornemme noget andet, noget mere..." Kaz og hans hold har gennemført århundredets mest dristige kup - og er kommet ud af det med livet i behold. Men i stedet for at læne sig tilbage og nyde frugten af deres hårde arbejde, finder de ud af, at de må kæmpe for deres liv. De er blevet snydt og svækket, og holdets gejst og ressourcer er ved at nå et nulpunkt. Magtfulde kræfter fra hele verden samles i Ketterdam for at finde hemmeligheden bag det farlige stof jurda parem og på samme tid udfordre Kaz på hans evner og ikke mindst hans holds skrøbelige loyalitet. En krig ulmer i byens mørke og krogede gader - en kamp om genoprejsning og hævn, som vil afgøre Grisha-verdenens skæbne. Sidste og afsluttende bind i New York Times-bestsellerserien "Six of Crows." Leigh Bardugo har tidligere udgivet "Grisha"-trilogien, der ligesom "Six of Crows" har ligget på New York Times’ bestsellerliste. Hun er født i Jerusalem, vokset op i Los Angeles, læste på Yale og har arbejdet med marketing, journalistik, makeup og special effects. I dag bor og arbejder hun i Hollywood, hvor hun bl.a. synger i et band.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788726069013
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 7. Januar 2019
 • Oplæser:
 • Thomas Jacob Clausen
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Six of Crows (2) - Det korrupte rige

"Dér på den anden side af siloerne, lå sygebåden, lastet til randen med lig. Erkendelserne pulserede gennem Nina. Hun kunne ikke fornemme hjerteslag eller varmt blod i kroppene, men hun kunne fornemme noget andet, noget mere..."

Kaz og hans hold har gennemført århundredets mest dristige kup - og er kommet ud af det med livet i behold. Men i stedet for at læne sig tilbage og nyde frugten af deres hårde arbejde, finder de ud af, at de må kæmpe for deres liv. De er blevet snydt og svækket, og holdets gejst og ressourcer er ved at nå et nulpunkt.

Magtfulde kræfter fra hele verden samles i Ketterdam for at finde hemmeligheden bag det farlige stof jurda parem og på samme tid udfordre Kaz på hans evner og ikke mindst hans holds skrøbelige loyalitet.

En krig ulmer i byens mørke og krogede gader - en kamp om genoprejsning og hævn, som vil afgøre Grisha-verdenens skæbne.

Sidste og afsluttende bind i New York Times-bestsellerserien "Six of Crows."

Leigh Bardugo har tidligere udgivet "Grisha"-trilogien, der ligesom "Six of Crows" har ligget på New York Times’ bestsellerliste. Hun er født i Jerusalem, vokset op i Los Angeles, læste på Yale og har arbejdet med marketing, journalistik, makeup og special effects. I dag bor og arbejder hun i Hollywood, hvor hun bl.a. synger i et band.

Brugerbedømmelser af Six of Crows (2) - Det korrupte rige

 • Feride m. 2. Marts 2021

  Ligeså spændende som 1’eren

 • Martin L. 25. Juni 2020

  Fem ud af fem stjerne.

  Helt og aldeles fantastisk!!

  Crooked Kingdom mødte alle mine forventninger og mere til. Det er en bog der tager dig med på en rejse og den er næsten umulig at ligge ned igen. Der er hjerteskærende plot-twists noget nær den bedste charakter development jeg har set længe og Leighs skrivestil er fangende hun formår virkelig at få fremprovokeret en masse følelser når man læser. Mange de metafore hun burger har utrolig dybe meninger som virkelig har fået tankerne til at cirkulere i hovedet på mig også lang tid efter jeg har læst.

  Plottet er uforusigeligt, der er ingen former for gliché. vi læser historien fra flere forskellige vinkler hvilket medvirker til at bogen bliver endnu mere hjerteskærende. Det giver også noget variation når man læser hvilket gør at den aldrig bliver kedelig at læse. Der er masser af representation så, så mange som muligt kan relatere til karakterene. For mig personligt er det en bog jeg vil kunne genlæse utallige gange.

  De romantiske forhold er virkelig veludførte og velskrevne, ligeså er flahsbackende og de forskellige karakteres traumer. Fantasy alpektet er både magisk og brutalt og det spiller så godt sammen med den politiske agenda.

  Temaerne og de problematikker Crooked Kingdom berøre er relevant i dag. Mange af de problemantikker de forskellige karaktere møder på deres vej er nogle man ville kunne perspektivere til samfundet i dag.

  Alt i alt er Crooked Kingdom en veludført, hjerteskærende, mørk vidunder af en bog. Jeg anbefaler dog at man læser Grisha trilogien inden man kaster sig over Six of Crow duologien da det giver en god forhåndsviden både om universet (The Grishaverse) men også nogle af de karaktere der kortvarigt er nævnt jeg tror dog ikke det er en absolut nødvendighed.

  Jag kan ikke hype den her bog nok op MUST READ!


Find lignende bøger
Bogen Six of Crows (2) - Det korrupte rige findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.