Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Skjult agenda

Bag om Skjult agenda

Kriminalassistent Tony Sattill fra NYPD får til opgave at efterforske gerningsstedet i forbindelse med et grufuldt rituelt mord, der er del af en serie. Da sagen bliver overgivet til drabsefterforskerne, bliver Tony bedt om at grave i sin kollega Elija Washingtons fortid. Tony afdækker nogle ualmindeligt store pengestrømme i Elijas fortid og noget, der kunne være et coverup fra NYPD’s side, men så begynder beviserne i de oprindelige sager at inkriminere Tony. Laboratorietest afslører en sammenhæng mellem ham og mordene, og han kendte alle ofrene. Tonys verden styrter sammen, mens flere af hans nære venner dør. Er Tony udset til at være syndebuk – eller er han bare det næste offer? Uddrag af bogen ”Nå, han er virkelig sindssyg. Bobby, husk det indtørrede snask på hendes knæ. Det ser ud til at kunne være sæd. Måske forbryderen bandt hende fast, tog hende og gjorde det af med hende. Gad vide, om han kneppede hende, før han tvang det instrument ned i hendes strube? Mit bud er en issyl eller noget meget lignende. Eller måske stak han hende, mens han kom a la de Sade. Før eller efter? Undersøg grundigt håndleddene. Håndleddene er tapet, tapen er foldet over flere lag til en flap, og flappen er så sømmet fast til væggen. Ekstra lange tagpapsøm. Dem, som ikke er til at trække ud, og som heller ikke ville flænge tapen. Fyren må have brugt en hel rulle gaffatape. Hans arbejde tyder på håndværkertalenter. Tog sin tid med det. Alligevel må han være blevet grebet af passion og kneppede hende. Eller i det mindste kom han på hende.” Om forfatteren John Andes er født i Pennsylvania, USA, og har læst filosofi ved Brown University. Hans forfatterskab er baseret på den tanke, at vi hver især kæmper mod kræfter, der pludselig opstår i situationer, der ligger uden for vores normale liv. Ved at kæmpe har vi som individer mulighed for at opbygge en bedre og stærkere karakter.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788776083229
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 216
 • Udgivet:
 • 15. September 2023
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 145x210x16 mm.
 • Vægt:
 • 318 g.
  På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
Forventet levering: 23. Juli 2024

Beskrivelse af Skjult agenda

Kriminalassistent Tony Sattill fra NYPD får til opgave at efterforske gerningsstedet i forbindelse med et grufuldt rituelt mord, der er del af en serie. Da sagen bliver overgivet til drabsefterforskerne, bliver Tony bedt om at grave i sin kollega Elija Washingtons fortid. Tony afdækker nogle ualmindeligt store pengestrømme i Elijas fortid og noget, der kunne være et coverup fra NYPD’s side, men så begynder beviserne i de oprindelige sager at inkriminere Tony. Laboratorietest afslører en sammenhæng mellem ham og mordene, og han kendte alle ofrene. Tonys verden styrter sammen, mens flere af hans nære venner dør. Er Tony udset til at være syndebuk – eller er han bare det næste offer?

Uddrag af bogen
”Nå, han er virkelig sindssyg. Bobby, husk det indtørrede snask på hendes knæ. Det ser ud til at kunne være sæd. Måske forbryderen bandt hende fast, tog hende og gjorde det af med hende. Gad vide, om han kneppede hende, før han tvang det instrument ned i hendes strube? Mit bud er en issyl eller noget meget lignende. Eller måske stak han hende, mens han kom a la de Sade. Før eller efter? Undersøg grundigt håndleddene. Håndleddene er tapet, tapen er foldet over flere lag til en flap, og flappen er så sømmet fast til væggen. Ekstra lange tagpapsøm. Dem, som ikke er til at trække ud, og som heller ikke ville flænge tapen. Fyren må have brugt en hel rulle gaffatape. Hans arbejde tyder på håndværkertalenter. Tog sin tid med det. Alligevel må han være blevet grebet af passion og kneppede hende. Eller i det mindste kom han på hende.”

Om forfatteren
John Andes er født i Pennsylvania, USA, og har læst filosofi ved Brown University. Hans forfatterskab er baseret på den tanke, at vi hver især kæmper mod kræfter, der pludselig opstår i situationer, der ligger uden for vores normale liv. Ved at kæmpe har vi som individer mulighed for at opbygge en bedre og stærkere karakter.

Brugerbedømmelser af Skjult agendaGør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.