Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Skolen med magiske dyr 2: De mystiske huller

Bag om Skolen med magiske dyr 2: De mystiske huller

Ingen andre end klassekammeraterne på Østre Skole må få kendskab til de magiske dyr. Men Ida kommer til at afsløre det for sin veninde, som nu også vil have et magisk dyr… Miss Cornfields klasse er i fuld gang med at forberede årets store teaterstykke, “Robin Hood”, som klassen skal fremføre for skolen og et nærliggende plejehjem. Eleverne lærer undervejs om helten fra sagnet. Samtidig graves der hver nat mystiske huller på skolens område. Kan de magiske dyr og børnene løse gåden om hullerne? Og får børnene lov til at beholde deres nye bedste venner? Andet bind i en sjov, spændende og magisk serie.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788772053820
  • Udgivet:
  • 6. Marts 2023
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Skolen med magiske dyr 2: De mystiske huller

Ingen andre end klassekammeraterne på Østre Skole må få kendskab til de magiske dyr. Men Ida kommer til at afsløre det for sin veninde, som nu også vil have et magisk dyr…

Miss Cornfields klasse er i fuld gang med at forberede årets store teaterstykke, “Robin Hood”, som klassen skal fremføre for skolen og et nærliggende plejehjem. Eleverne lærer undervejs om helten fra sagnet.

Samtidig graves der hver nat mystiske huller på skolens område. Kan de magiske dyr og børnene løse gåden om hullerne? Og får børnene lov til at beholde deres nye bedste venner?

Andet bind i en sjov, spændende og magisk serie.

Brugerbedømmelser af Skolen med magiske dyr 2: De mystiske hullerFind lignende bøger
Bogen Skolen med magiske dyr 2: De mystiske huller findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.