Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Skolen med magiske dyr 9: Forstenet!

Bag om Skolen med magiske dyr 9: Forstenet!

Der foregår noget hemmeligt på Østre Skole. Nogle af eleverne får nemlig et magisk dyr. Et dyr, der kan tale. Og som bliver deres bedste ven. Eleverne i miss Cornfields klasse skal deltage i en forskerkonkurrence. Alle er opsatte på at vinde førstepræmien - selv de magiske dyr hjælper til. Men noget går helt galt! Nu er det op til eleverne at arbejde sammen for at redde deres magiske dyr. Hvem kan holde hovedet koldt og udtænke en plan? Og kan de få hjælp fra de modige dyr, der stadig venter i Den magiske dyrehandel? Eventyret fortsætter ... Niende bind i en sjov, spændende og magisk serie. Med illustrationer, korte sætninger og korte kapitler er bøgerne til at gå til for de første læsere - eller som spændende højtlæsning.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788772056517
  • Format:
  • MP3
  • Udgivet:
  • 10. November 2021
  • Oplæser:
  • Dan Schlosser
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Skolen med magiske dyr 9: Forstenet!

Der foregår noget hemmeligt på Østre Skole. Nogle af eleverne får nemlig et magisk dyr. Et dyr, der kan tale. Og som bliver deres bedste ven.

Eleverne i miss Cornfields klasse skal deltage i en forskerkonkurrence. Alle er opsatte på at vinde førstepræmien - selv de magiske dyr hjælper til.
Men noget går helt galt!
Nu er det op til eleverne at arbejde sammen for at redde deres magiske dyr.
Hvem kan holde hovedet koldt og udtænke en plan? Og kan de få hjælp fra de modige dyr, der stadig venter i Den magiske dyrehandel?

Eventyret fortsætter ...

Niende bind i en sjov, spændende og magisk serie. Med illustrationer, korte sætninger og korte kapitler er bøgerne til at gå til for de første læsere - eller som spændende højtlæsning.

Forlagets beskrivelse af Skolen med magiske dyr 9: Forstenet!

Der foregår noget hemmeligt på Østre Skole. Nogle af eleverne får nemlig et magisk dyr. Et dyr, der kan tale. Og som bliver deres bedste ven.

Eleverne i miss Cornfields klasse skal deltage i en forskerkonkurrence. Alle er opsatte på at vinde førstepræmien – selv de magiske dyr hjælper til. Men noget går helt galt! Nu er det op til eleverne at arbejde sammen for at redde deres magiske dyr. Hvem kan holde hovedet koldt og udtænke en plan? Og kan de få hjælp fra de modige dyr, der stadig venter i Den magiske dyrehandel?

Eventyret fortsætter ...

Brugerbedømmelser af Skolen med magiske dyr 9: Forstenet!Find lignende bøger
Bogen Skolen med magiske dyr 9: Forstenet! findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.