Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Slip tankerne fri

- Det vi ikke snakker om

Bag om Slip tankerne fri

Livets tabuer og hårde emner set fra Sascha Stranges synsvinkel kan gøres op i 12 ord. Tid. Sorg. Savn. Depression. Angst. Afmagt. Tvangstanker. Stilhed. Tvivl. Omverden. Liv. Håb. Fælles for ordene er, at tankerne om dem er mange, men kun få siges højt. Hvis de overhovedet bliver sagt. Den tavshed bryder forfatteren nu i en række enkeltstående tekster, hvor hun deler sine tanker og følelser om det at have mistet og savnet. Lært og tvivlet. Følt og gemt. Følelsen af at kunne høre en knappenål falde til jorden i et rum efter en tragisk hændelse, og de talrige negative og destruktive tanker, man har om sig selv, er blot nogle af Sascha Stranges betragtninger. Forfatteren slipper tankerne fri om alt det, vi ikke snakker om. Om forfatteren Sascha Strange (f. 2001) debuterede med bogen Mit liv med sygdom. Med SLIP TANKERNE FRI – det vi ikke snakker om er hun klar med sin anden bog. De mange tanker og følelser får frit løb i små tekster om, hvordan mennesker forholder sig til tabubelagte og svære emner. For hvad sker der egentlig på indersiden af hovedet, og hvorfor snakker vi ikke om det?

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788794289795
  • Udgivet:
  • 1. Oktober 2023
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Slip tankerne fri

Livets tabuer og hårde emner set fra Sascha Stranges synsvinkel kan gøres op i 12 ord.

Tid. Sorg. Savn. Depression.
Angst. Afmagt. Tvangstanker. Stilhed.
Tvivl. Omverden. Liv. Håb.

Fælles for ordene er, at tankerne om dem er mange, men kun få siges højt. Hvis de overhovedet bliver sagt.

Den tavshed bryder forfatteren nu i en række enkeltstående tekster, hvor hun deler sine tanker og følelser om det at have mistet og savnet. Lært og tvivlet. Følt og gemt.

Følelsen af at kunne høre en knappenål falde til jorden i et rum efter en tragisk hændelse, og de talrige negative og destruktive tanker, man har om sig selv, er blot nogle af Sascha Stranges betragtninger.

Forfatteren slipper tankerne fri om alt det, vi ikke snakker om.

Om forfatteren
Sascha Strange (f. 2001) debuterede med bogen Mit liv med sygdom. Med SLIP TANKERNE FRI – det vi ikke snakker om er hun klar med sin anden bog.

De mange tanker og følelser får frit løb i små tekster om, hvordan mennesker forholder sig til tabubelagte og svære emner. For hvad sker der egentlig på indersiden af hovedet, og hvorfor snakker vi ikke om det?

Brugerbedømmelser af Slip tankerne friFind lignende bøger
Bogen Slip tankerne fri findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.