Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Som solen i midten

Bag om Som solen i midten

Som solen i midten er digte fra en dagbog. Alle digtene, bortset fra de to første, er skrevet i årene 2016-19. En væsentlig del af min inspiration stammer fra direkte indtryk og sansninger af naturen, mennesket og livet. En anden vigtig kilde har været andres oplevelser af verden gennem fotos, malerier, digte, sange, salmer og lyrik. Digtene omhandler den menneskelige væren i verden. I historien og i et samfund. Menneskets psykologi og eksistens og de sansninger og tanker, som implicerer det at være menneske. Generelt er digtenes form korte, billeddannende, forståelige og set fra et alment menneskeligt perspektiv. En interaktion imellem menneskets indre og ydre verden. Uddrag af bogen Den enlige sol er ikke ensom, enkelt den kender sit selv Bundet til livsopgaven, ”den tredje part skabte dig” Vi nævner dit navn, ordenes forbindelser krystalliseres Den ægte forførelse af spontan livsenergi Kald mig blot ved navn den del af noget større solen i midten En sol der går ned og op og tænker indad og ud Om forfatteren Birthe Skytte er født 1945 i Silkeborg, opvokset nær Himmelbjerget, realeksamen (Ry), højskoleophold på Lollands Højskole. Uddannet hospitalslaborant ved Aarhus Kommunehospital (1969). Arbejdede derefter som laborant ved Statshospitalet Risskov. HF-eksamen 1973. Cand.phil. i musik ved Aarhus Universitet (1982). Organistuddannelse ved Vestervig Kirkemusikskole. Organist og korleder siden 1991.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788772371610
  • Udgivet:
  • 6. Juli 2020
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Som solen i midten

Som solen i midten er digte fra en dagbog. Alle digtene, bortset fra de to første, er skrevet i årene 2016-19.

En væsentlig del af min inspiration stammer fra direkte indtryk og sansninger af naturen, mennesket og livet. En anden vigtig kilde har været andres oplevelser af verden gennem fotos, malerier, digte, sange, salmer og lyrik.

Digtene omhandler den menneskelige væren i verden. I historien og i et samfund. Menneskets psykologi og eksistens og de sansninger og tanker, som implicerer det at være menneske.

Generelt er digtenes form korte, billeddannende, forståelige og set fra et alment menneskeligt perspektiv.

En interaktion imellem menneskets indre og ydre verden.Uddrag af bogen

Den enlige sol

er ikke ensom, enkelt

den kender sit selvBundet til livsopgaven,

”den tredje part skabte dig”Vi nævner dit navn,

ordenes forbindelser

krystalliseresDen ægte forførelse

af spontan livsenergiKald mig blot ved navn

den del af noget større

solen i midtenEn sol der går ned og op

og tænker indad og udOm forfatteren

Birthe Skytte er født 1945 i Silkeborg, opvokset nær Himmelbjerget, realeksamen (Ry), højskoleophold på Lollands Højskole. Uddannet hospitalslaborant ved Aarhus Kommunehospital (1969). Arbejdede derefter som laborant ved Statshospitalet Risskov. HF-eksamen 1973. Cand.phil. i musik ved Aarhus Universitet (1982). Organistuddannelse ved Vestervig Kirkemusikskole. Organist og korleder siden 1991.

Brugerbedømmelser af Som solen i midtenFind lignende bøger
Bogen Som solen i midten findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.