Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Som var en solstråle fanget i en spejlsal

Bag om Som var en solstråle fanget i en spejlsal

"Februar slår krystaller i sindet eller er det i vævet? vintergækker står som hvide lys i muldens mørkemættede sprækker min bror fylder seksten og kan alt selv jeg sner inde med min kærlighed til ham" Digtsamlingen kredser i høj grad om de nære relationer: Om jegets forhold til hans brødre, hans demente morfar og veninden Nina, der ligesom ham selv har svært ved at finde sig til rette i et ungdomsliv, som præges af modløshed og en længsel efter at være i stand til at forløse kærligheden. Digtene har hver deres unikke øjebliksfortælling, og sammen danner de et forløb, som strækker sig over et år af digterjegets liv. Digtsamlingen laver en bevægelse fra vinter mod sommer og henter mange af sine billeder i de skiftende årstider, som ligeledes viser sig at have stor indflydelse på digterjegets sindstilstand.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793881167
  • Udgivet:
  • 24. Oktober 2020
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Som var en solstråle fanget i en spejlsal

"Februar slår krystaller i sindet
eller er det i vævet?
vintergækker står som hvide lys
i muldens mørkemættede sprækker min bror fylder seksten og kan alt selv jeg sner inde
med min kærlighed til ham"

Digtsamlingen kredser i høj grad om de nære relationer: Om jegets forhold til hans brødre, hans demente morfar og veninden Nina, der ligesom ham selv har svært ved at finde sig til rette i et ungdomsliv, som præges af modløshed og en længsel efter at være i stand til at forløse kærligheden.

Digtene har hver deres unikke øjebliksfortælling, og sammen danner de et forløb, som strækker sig over et år af digterjegets liv. Digtsamlingen laver en bevægelse fra vinter mod sommer og henter mange af sine billeder i de skiftende årstider, som ligeledes viser sig at have stor indflydelse på digterjegets sindstilstand.

Brugerbedømmelser af Som var en solstråle fanget i en spejlsalFind lignende bøger
Bogen Som var en solstråle fanget i en spejlsal findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.