Bag om Sommerhusmad
Sommerhuslivet er populært som aldrig før, og sommerlandet bugner med gode råvarer, der kan omsættes til nem, lækker og enkel mad, som skaber søde sommerminder, der klæber sig fast.
Bogen er en kærlighedserklæring til den danske sommer, de lokale råvarer og især den friske fisk, der findes i hele landet. Mette Mølbak tager læseren på en tur igennem sine egne klassiske favoritter med alt fra vesterhavsrød spætte med ribskompot til vaniljeprikket jordbærtrifli.
Sommerhusmad henvender sig til den madinteresserede, der altid tænker på næste måltid og ser det som dagens vigtigste opgave at planlægge da gens menu. Dertil kommer smukke stemningsbilleder, der taler til alle os, der elsker det danske sommerland.
Om forfatteren
Mette Mølbak er chefredaktør på madmagasinet Politiken MAD. Hun er desuden forfatter til best sellerkogebogen KÅL samt flere bøger om nem og grøn mad. Hun har i flere år arbejdet som madredaktør på Politiken og ALT for damerne og har beskæftiget sig med mad i mere end 10 år.
Vis mere