Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Sort monsun

Bag om Sort monsun

En dansk ambassadørdatter forsvinder sporløst i Bangkok. Den traumatiserede udenrigskorrespondent Cathrine Birklund rejser til den thailandske hovedstad efter en personlig deroute, der også har kostet hende jobbet. Hun har planer om at gemme sig, men siger modvilligt ja til at hjælpe sin gamle veninde Pim med at opklare sagen om den forsvundne pige. Hurtigt står det klart, at sagen rummer flere lag, og at Cathrine måske har fundet den historie, der kan få hendes karriere – og dermed også hendes liv – på ret køl igen. Mens hun arbejder på historien, kommer Cathrines egen sikkerhed i fare. Og samtidig truer de dæmoner, hun forsøger at flygte fra, hele tiden med at indhente hende. ”Sort monsun” er første bind i en trilogi med journalisten Cathrine Birklund som hovedperson. Om forfatteren: Christina Lund (f. 1980) er uddannet journalist og har læst Sydøstasienstudier på Chulalongkorn University i Bangkok. Hun har beskæftiget sig journalistisk med Asien siden 2007. Hun har desuden boet og arbejdet som freelancekorrespondent i Bangkok for danske medier som DR, Jyllands-Posten og Kristeligt Dagblad. I 2012 udgav hun den dokumentariske bog ”Ashins forår – fortællinger fra Burma”, der blev nomineret til Kristian Dahls Mindelegat, også kaldet Den lille Cavlingpris. ”Sort monsun” er hendes skønlitterære debut.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788743405832
  • Udgivet:
  • 21. Juni 2023
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Sort monsun

En dansk ambassadørdatter forsvinder sporløst i Bangkok.
Den traumatiserede udenrigskorrespondent Cathrine Birklund rejser til den thailandske hovedstad efter en personlig deroute, der også har kostet hende jobbet. Hun har planer om at gemme sig, men siger modvilligt ja til at hjælpe sin gamle veninde Pim med at opklare sagen om den forsvundne pige.
Hurtigt står det klart, at sagen rummer flere lag, og at Cathrine måske har fundet den historie, der kan få hendes karriere – og dermed også hendes liv – på ret køl igen.
Mens hun arbejder på historien, kommer Cathrines egen sikkerhed i fare. Og samtidig truer de dæmoner, hun forsøger at flygte fra, hele tiden med at indhente hende.
”Sort monsun” er første bind i en trilogi med journalisten Cathrine Birklund som hovedperson.

Om forfatteren:
Christina Lund (f. 1980) er uddannet journalist og har læst Sydøstasienstudier på Chulalongkorn University i Bangkok. Hun har beskæftiget sig journalistisk med Asien siden 2007. Hun har desuden boet og arbejdet som freelancekorrespondent i Bangkok for danske medier som DR, Jyllands-Posten og Kristeligt Dagblad.
I 2012 udgav hun den dokumentariske bog ”Ashins forår – fortællinger fra Burma”, der blev nomineret til Kristian Dahls Mindelegat, også kaldet Den lille Cavlingpris. ”Sort monsun” er hendes skønlitterære debut.

Brugerbedømmelser af Sort monsunFind lignende bøger
Bogen Sort monsun findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.