Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Star Stable: Sjælerytterne II (2) - Fanget i Pandoria

Bag om Star Stable: Sjælerytterne II (2) - Fanget i Pandoria

Det er de fire Sjæleryttere mod verden: Anne, Lisa, Alex og Linda! Men hvad sker der, når søsterskabet er splittet? Anne er forsvundet og har efterladt sin elskede hest Concorde. De tre resterende Sjæleryttere må igangsætte en desperat jagt efter Anne i Pandoria. Og deres venskab bliver mere end nogensinde sat på prøve! Pigerne skal træffe afgørende valg, og loyalitet og venskabsbånd presses til det yderste ... Star Stable Online er et medrivende eventyrspil, hvor du kan opdage en magisk verden til hest og løse spændende mysterier sammen med dine venner. Star Stable-bøgerne bygger på spillet – og er man glad for hestebøger, fantasy eller spiller Star Stable, vil bøgerne være et hit! Helena Dahlgren (f. 1980) er forfatter til de populære bøger om Sjælerytterne, der er baseret på onlinespillet Star Stable. Hun bor med sin familie lidt uden for Stockholm, og når hun ikke skriver bøger, kan hun godt lide at læse og se film og tv-serier, og så interesserer hun sig rigtig meget for heste, katte og tøj.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788728494356
  • Format:
  • MP3
  • Udgivet:
  • 10. Oktober 2022
  • Oplæser:
  • Annevig Schelde Ebbe
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Star Stable: Sjælerytterne II (2) - Fanget i Pandoria

Det er de fire Sjæleryttere mod verden: Anne, Lisa, Alex og Linda! Men hvad sker der, når søsterskabet er splittet? Anne er forsvundet og har efterladt sin elskede hest Concorde. De tre resterende Sjæleryttere må igangsætte en desperat jagt efter Anne i Pandoria. Og deres venskab bliver mere end nogensinde sat på prøve! Pigerne skal træffe afgørende valg, og loyalitet og venskabsbånd presses til det yderste ...

Star Stable Online er et medrivende eventyrspil, hvor du kan opdage en magisk verden til hest og løse spændende mysterier sammen med dine venner. Star Stable-bøgerne bygger på spillet – og er man glad for hestebøger, fantasy eller spiller Star Stable, vil bøgerne være et hit!

Helena Dahlgren (f. 1980) er forfatter til de populære bøger om Sjælerytterne, der er baseret på onlinespillet Star Stable. Hun bor med sin familie lidt uden for Stockholm, og når hun ikke skriver bøger, kan hun godt lide at læse og se film og tv-serier, og så interesserer hun sig rigtig meget for heste, katte og tøj.

Brugerbedømmelser af Star Stable: Sjælerytterne II (2) - Fanget i PandoriaFind lignende bøger
Bogen Star Stable: Sjælerytterne II (2) - Fanget i Pandoria findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.