Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Stormfugl

- Rosekrigene 1

Bag om Stormfugl

Et kongerige. To familier. Tredive års krig. I 1437 bliver den svagelige Henry VI endelig myndig og overtager tronen efter sin for længst afdøde far Henry V. Samtidig tvinger de to adelige familier York og Lancaster England ud i en tredive år lang borgerkrig. Mens tordenskyerne samles, belejres Henry VI og hans støtter både i hjemlandet og i det delvist engelsk regerede Frankrig - for ikke alle tror på, at de rørte vande kan navigeres af en sygelig konge. Hvem, eller hvad, kan redde kongeriget, inden det er for sent? ”Stormfugl” er første bind i en ny actionmættet serie fra den historiske romans mester Conn Iggulden. Om fejden mellem de to engelske adelshuse York og Lancaster, der begge gør krav på den engelske trone, og derfor kaster England ud i en tredive år lang borgerkrig, også kendt som Rosekrigene. "Velturneret og handlingsmættet, tætpakket med action." - Sunday Times "En roman, der lydefrit kombinerer fortællekraft, historisk troværdighed og viden om perioden." - Daily Express "Iggulden befinder sig klasser over alle andre, når det kommer til episk historisk fiktion." - Daily Mirror Mesterlig timing og plot. - The Times

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788702156577
  • Udgivet:
  • 22. August 2014
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Stormfugl

Et kongerige. To familier. Tredive års krig.
I 1437 bliver den svagelige Henry VI endelig myndig og overtager tronen efter sin for længst afdøde far Henry V. Samtidig tvinger de to adelige familier York og Lancaster England ud i en tredive år lang borgerkrig. Mens tordenskyerne samles, belejres Henry VI og hans støtter både i hjemlandet og i det delvist engelsk regerede Frankrig - for ikke alle tror på, at de rørte vande kan navigeres af en sygelig konge. Hvem, eller hvad, kan redde kongeriget, inden det er for sent?
”Stormfugl” er første bind i en ny actionmættet serie fra den historiske romans mester Conn Iggulden. Om fejden mellem de to engelske adelshuse York og Lancaster, der begge gør krav på den engelske trone, og derfor kaster England ud i en tredive år lang borgerkrig, også kendt som Rosekrigene.
"Velturneret og handlingsmættet, tætpakket med action." - Sunday Times
"En roman, der lydefrit kombinerer fortællekraft, historisk troværdighed og viden om perioden." - Daily Express
"Iggulden befinder sig klasser over alle andre, når det kommer til episk historisk fiktion." - Daily Mirror
Mesterlig timing og plot. - The Times

Brugerbedømmelser af StormfuglFind lignende bøger
Bogen Stormfugl findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.