Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Strengespil

Bag om Strengespil

Thor Lange, der i det meste af sit voksne liv boede i Rusland, har i "Strengespil" oversat en lang række digte og folkeviser fra forskellige lande – blandt andet fra Balkan, Skotland, Rusland og Tyskland – og af enkelte kendte forfattere såsom Tolstoj, Heine og Lord Tennyson. Den danske forfatter Thor Lange (1851-1915) slog sine folder på det filologiske studium i København, men var også dybt interesseret i skønlitteratur og digtekunsten. Det resulterede i 1872 i hans litterære debut med et bidrag til bogen "Vers og Prosa fra Yngre Forfattere". I 1875 tog han imod et enestående jobtilbud og rejste sammen med tre kolleger til Rusland, hvor han videreuddannede sig for at undervise i klassiske sprog i Moskva. Herefter gik der ikke lang tid, før Lange begyndte at få udgivet sine egne tekster, og hans udgivelser består blandt andet af bøgerne "En måned i Orienten" (1887), "Gennem farvet glas" (1894) og "Fra Rusland" (1882).

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726020687
  • Udgivet:
  • 7. Marts 2019
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Strengespil

Thor Lange, der i det meste af sit voksne liv boede i Rusland, har i "Strengespil" oversat en lang række digte og folkeviser fra forskellige lande – blandt andet fra Balkan, Skotland, Rusland og Tyskland – og af enkelte kendte forfattere såsom Tolstoj, Heine og Lord Tennyson.

Den danske forfatter Thor Lange (1851-1915) slog sine folder på det filologiske studium i København, men var også dybt interesseret i skønlitteratur og digtekunsten. Det resulterede i 1872 i hans litterære debut med et bidrag til bogen "Vers og Prosa fra Yngre Forfattere". I 1875 tog han imod et enestående jobtilbud og rejste sammen med tre kolleger til Rusland, hvor han videreuddannede sig for at undervise i klassiske sprog i Moskva. Herefter gik der ikke lang tid, før Lange begyndte at få udgivet sine egne tekster, og hans udgivelser består blandt andet af bøgerne "En måned i Orienten" (1887), "Gennem farvet glas" (1894) og "Fra Rusland" (1882).

Brugerbedømmelser af StrengespilFind lignende bøger
Bogen Strengespil findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.