Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Svedenborgs ungdom

Bag om Svedenborgs ungdom

Det er vinteren 1718 på en gård udenfor Lund. Svendborg er ansat som bjergværksdirektør af kong Carl den 12. selv. Han er uendeligt taknemlig for at være på denne opgave, men frygter at invaderingen af Norge vil bringe ulykke, der ikke kan løses med videnskab... "Svedenborgs ungdom" er en række fortællinger fra det 19. århundrede af forfatter Meïr Aron Goldschmidt. Indhold: "En Skavank" "Engelskmanden i Inden" "I den anden Verden" "Rabbi'en og Ridderen" Meïr Aron Goldschmidt (1819-1887) var en dansk forfatter, satiriker og politisk iagttager og kommentator med jødisk baggrund. Han blev særlig kendt for det politiske og satirske tidsskrift "Corsaren", hvor datidens magthavere stod for skud.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711596722
  • Udgivet:
  • 14. November 2019
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Svedenborgs ungdom

Det er vinteren 1718 på en gård udenfor Lund. Svendborg er ansat som bjergværksdirektør af kong Carl den 12. selv. Han er uendeligt taknemlig for at være på denne opgave, men frygter at invaderingen af Norge vil bringe ulykke, der ikke kan løses med videnskab...

"Svedenborgs ungdom" er en række fortællinger fra det 19. århundrede af forfatter Meïr Aron Goldschmidt.

Indhold:
"En Skavank"
"Engelskmanden i Inden"
"I den anden Verden"
"Rabbi'en og Ridderen"

Meïr Aron Goldschmidt (1819-1887) var en dansk forfatter, satiriker og politisk iagttager og kommentator med jødisk baggrund. Han blev særlig kendt for det politiske og satirske tidsskrift "Corsaren", hvor datidens magthavere stod for skud.

Brugerbedømmelser af Svedenborgs ungdomFind lignende bøger
Bogen Svedenborgs ungdom findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.