Udvidet returret til d. 31. januar 2025

The Flavor Equation

- The Science of Great Cooking Explained + More Than 100 Essential Recipes

Bag om The Flavor Equation

Food Lab meets Season in this scientific and delicious approach to cooking, from beloved cookbook author Nik Sharma.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781452182698
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 352
  • Udgivet:
  • 27. oktober 2020
  • Størrelse:
  • 260x210x33 mm.
  • Vægt:
  • 1562 g.
  • BLACK NOVEMBER
Leveringstid: 8-11 hverdage
Forventet levering: 5. december 2024

Beskrivelse af The Flavor Equation

Food Lab meets Season in this scientific and delicious approach to cooking, from beloved cookbook author Nik Sharma.

Brugerbedømmelser af The Flavor Equation



Find lignende bøger
Bogen The Flavor Equation findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.