Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

The Hunger Games 1 - Dødsspillet

Bag om The Hunger Games 1 - Dødsspillet

I ruinerne af det gamle Nordamerika ligger nu landet Panem, som består af tolv distrikter. Hvert år tvinger magthaverne i Panem hvert distrikt til at udvælge en pige og en dreng, som skal deltage i Dødsspillet - den årlige kamp om liv og død på direkte TV. 16-årige Kattua bor sammen med sin mor og lillesøster i det fattigste af alle distrikterne. Den dag hun står frem og frivilligt tager sin lillesøsters plads i Dødsspillet, betragter hun det som en dødsdom. Men Kattua har før haft døden tæt på, og hun er klar til at kæmpe for sit liv. Til november får den tredje Hunger Games-film i rækken premiere, og i den forbindelse relanceres trilogien i en stor og lækker paperback-udgave med filmomslag.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788702175240
  • Udgivet:
  • 31. Oktober 2014
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af The Hunger Games 1 - Dødsspillet

I ruinerne af det gamle Nordamerika ligger nu landet Panem, som består af tolv distrikter. Hvert år tvinger magthaverne i Panem hvert distrikt til at udvælge en pige og en dreng, som skal deltage i Dødsspillet - den årlige kamp om liv og død på direkte TV.
16-årige Kattua bor sammen med sin mor og lillesøster i det fattigste af alle distrikterne. Den dag hun står frem og frivilligt tager sin lillesøsters plads i Dødsspillet, betragter hun det som en dødsdom. Men Kattua har før haft døden tæt på, og hun er klar til at kæmpe for sit liv.
Til november får den tredje Hunger Games-film i rækken premiere, og i den forbindelse relanceres trilogien i en stor og lækker paperback-udgave med filmomslag.

Brugerbedømmelser af The Hunger Games 1 - DødsspilletFind lignende bøger
Bogen The Hunger Games 1 - Dødsspillet findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.