Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

ti amo

Bag om ti amo

Hanne Ørstavik har skrevet sin hidtil bedste roman om sit livs største tab. I efteråret 2018 får hendes mand, en italiensk forlægger, en dødelig kræftsygdom. De har kun kendt hinanden i to år, hun er flyttet til Italien for at bo sammen med ham. De er tæt forbundet, indtil døden kommer ind i deres liv. Hun ved, at han skal dø inden for et halvt år; selv nægter han at tale om det. Men hvad stiller hun op med sin sorg og ulykkelighed? "Inderligt bevægende." - Jyllands-Posten, 5 stjerner "En hjerteskærende perle." - Information

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793980310
  • Udgivet:
  • 8. Oktober 2021
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af ti amo

Hanne Ørstavik har skrevet sin hidtil bedste roman om sit livs største tab. I efteråret 2018 får hendes mand, en italiensk forlægger, en dødelig kræftsygdom. De har kun kendt hinanden i to år, hun er flyttet til Italien for at bo sammen med ham. De er tæt forbundet, indtil døden kommer ind i deres liv. Hun ved, at han skal dø inden for et halvt år; selv nægter han at tale om det. Men hvad stiller hun op med sin sorg og ulykkelighed?

"Inderligt bevægende." - Jyllands-Posten, 5 stjerner

"En hjerteskærende perle." - Information

Forlagets beskrivelse af ti amo

I efteråret 2018 får hendes ægtefælle en dødelig kræftsygdom. De har kun kendt hinanden i to år, hun er flyttet til Italien for at bo sammen med ham. De elsker hinanden og er tæt forbundet. Hun ved at han skal dø inden for et halvt år, men ved han det egentlig selv? Døden er der hele tiden mellem dem, men er blevet noget de ikke kan tale om.

"Ti amo" er en stærk og modig historie om at befinde sig et sted mellem livet og døden. Om den ensomhed døden skaber, men også om dyb kærlighed. En lille roman, der åbner kæmpestore rum i læseren.

Brugerbedømmelser af ti amoFind lignende bøger
Bogen ti amo findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.