Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Tilbage til Mandalay

- Forfatteren til Et spor af Safran

Bag om Tilbage til Mandalay

Eva Gatsby har ofte tænkt over sin morfar Lawrences fortid, og hvad der mon helt præcist skete med ham i Burma under 2. verdenskrig. Men det er først, da Evas job som restaurator af antikviteter pludselig kræver en tur til Mandalay, at Lawrence omsider bryder sin tavshed og beder hende levere en mystisk genstand – en chinthe – tilbage til dens retmæssige ejer. Da Eva ankommer til Burma viser hendes mission sig snart at være temmelig kompliceret og ikke helt ufarlig, og den skat, hun medbringer, bliver centrum for en skandale, som får vidtrækkende konsekvenser. Fanget mellem loyalitet og ærlighed beslutter Eva sig for at finde sandheden om sin morfars fortid, sin egen families rødder og den rød øjede chinthe selv – det gådefulde symbol på Mandalays rigdomme.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771162455
  • Udgivet:
  • 1. Oktober 2017
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Tilbage til Mandalay

Eva Gatsby har ofte tænkt over sin morfar Lawrences fortid, og hvad der mon helt præcist skete med ham i Burma under 2. verdenskrig. Men det er først, da Evas job som restaurator af antikviteter pludselig kræver en tur til Mandalay, at Lawrence omsider bryder sin tavshed og beder hende levere en mystisk genstand – en chinthe – tilbage til dens retmæssige ejer.

Da Eva ankommer til Burma viser hendes mission sig snart at være temmelig kompliceret og ikke helt ufarlig, og den skat, hun medbringer, bliver centrum for en skandale, som får vidtrækkende konsekvenser. Fanget mellem loyalitet og ærlighed beslutter Eva sig for at finde
sandheden om sin morfars fortid, sin egen families rødder og den rød øjede chinthe selv – det gådefulde symbol på Mandalays rigdomme.

Brugerbedømmelser af Tilbage til MandalayFind lignende bøger
Bogen Tilbage til Mandalay findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.