Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Tordenvejr

Bag om Tordenvejr

Et skuespil i fem akter: Historien er livet på en idyllisk herregård i midten af 1800-tallet, hvor alt ikke er, som det burde være. Herremanden Ribolt har fået en morderisk god idé, synes han selv; han vil være kendt som mordbrænderen! Og en mørk og stormende tordensvejrsnat beslutter han sig for at føre sin drøm ud i livet. Heldigvis har en af husets gæster fået færten af Ribolts sindsyge. Spørgsmålet er blot, om han når at standse ham i tide? Jens Christian Hostrup (1818-1892) var en dansk forfatter, dramatiker og præst. Han debuterede som dramatiker i 1844 med stykket "Gjenboerne". C. Hostrup var meget inspireret af Johan Ludvig Heibergs vaudeviller og forsøgte sig også med at skrive skuespil, der havde elementer af musik og sang. I 1854 vendte C. Hostrup dog kunstnerlivet ryggen og tog embede som præst.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711651865
  • Udgivet:
  • 24. Maj 2019
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Tordenvejr

Et skuespil i fem akter:
Historien er livet på en idyllisk herregård i midten af 1800-tallet, hvor alt ikke er, som det burde være. Herremanden Ribolt har fået en morderisk god idé, synes han selv; han vil være kendt som mordbrænderen! Og en mørk og stormende tordensvejrsnat beslutter han sig for at føre sin drøm ud i livet. Heldigvis har en af husets gæster fået færten af Ribolts sindsyge. Spørgsmålet er blot, om han når at standse ham i tide?

Jens Christian Hostrup (1818-1892) var en dansk forfatter, dramatiker og præst. Han debuterede som dramatiker i 1844 med stykket "Gjenboerne". C. Hostrup var meget inspireret af Johan Ludvig Heibergs vaudeviller og forsøgte sig også med at skrive skuespil, der havde elementer af musik og sang. I 1854 vendte C. Hostrup dog kunstnerlivet ryggen og tog embede som præst.

Brugerbedømmelser af TordenvejrFind lignende bøger
Bogen Tordenvejr findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.