Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Træk et nummer

Bag om Træk et nummer

Dean Moser, kæphøj børsmægler og investor i Rise and Shine-bageriet, er vant til, at kvinderne falder pladask for hans skræddersyede jakkesæt og dyre sko. Bare ikke hende, han allerhelst vil imponere. Norah Donahue har kun sit bageri for øje, og hun har ikke tænkt sig at bukke under for sin mors evindelige matchmaking og snak om børnebørn. Til gengæld har hun brug for en date til forældrenes bryllupsdag, og Dean er den perfekte fyr til rollen. Det virker som en god plan. Lige indtil Norah og Deans læber mødes i et sitrende kys. Bagefter er det noget nær umuligt at ignorere den intense tiltrækning mellem dem. Spørgsmålet er nu, om det er smart at blande forretning og fornøjelse, eller om det i virkeligheden er opskriften på katastrofe? "Træk et nummer" er fjerde selvstændige bog i Amy Daws’ sexede, romantiske serie "Uventede møder". Om den kærlighed, der opstår, når man mindst af alt venter den.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788702388381
  • Udgivet:
  • 27. April 2023
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Træk et nummer

Dean Moser, kæphøj børsmægler og investor i Rise and Shine-bageriet, er vant til, at kvinderne falder pladask for hans skræddersyede jakkesæt og dyre sko. Bare ikke hende, han allerhelst vil imponere.
Norah Donahue har kun sit bageri for øje, og hun har ikke tænkt sig at bukke under for sin mors evindelige matchmaking og snak om børnebørn. Til gengæld har hun brug for en date til forældrenes bryllupsdag, og Dean er den perfekte fyr til rollen. Det virker som en god plan. Lige indtil Norah og Deans læber mødes i et sitrende kys. Bagefter er det noget nær umuligt at ignorere den intense tiltrækning mellem dem. Spørgsmålet er nu, om det er smart at blande forretning og fornøjelse, eller om det i virkeligheden er opskriften på katastrofe?
"Træk et nummer" er fjerde selvstændige bog i Amy Daws’ sexede, romantiske serie "Uventede møder". Om den kærlighed, der opstår, når man mindst af alt venter den.

Brugerbedømmelser af Træk et nummerFind lignende bøger
Bogen Træk et nummer findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.