Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Troja

Bag om Troja

Peter Carstens lægger stemme til legendariske Stephen Frys dramatiske gendigtning af myten om Troja. Carstens’ stemme omsætter Frys sprudlende og maleriske bog om heltemod og had, kærlighed og tab, hævn og anger så man som lytter lader sig opsluge helt af en af verdens mest betydningsfulde myter. Frys begejstrede, humoristiske og vidende gendigtning læses herligt op af Peter Carstens. Troja. Det mest eventyrlige kongerige i hele verden. Byen, der voksede frem og faldt, ikke én, men to gange. Det er Zeus, gudernes konge, der sætter krigen i gang, da han beder den trojanske prins Paris om at udpege den smukkeste gudinde af alle. Valget står mellem Afrodite, Hera og Athena. For at vinde bestikker Afrodite Paris og lover ham til gengæld verdens smukkeste kvinde, Helena. Der er bare ét problem: Helena er gift med den græske konge, Menelaos. Grækerne sender tusind skibe mod Troja, som de derpå belejrer i ti lange og meget blodige år. Den trojanske krig er forfærdelig og brutal med ofre på begge sider. Grækerne kan ikke besejre trojanerne – og scenen er sat for den ældste og mest storslåede af alle fortællinger, hvor frygtindgydende lidenskaber møder de ædleste idealer og mest nedrige listigheder.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788770075305
  • Format:
  • MP3
  • Udgivet:
  • 10. September 2021
  • Oplæser:
  • Peter Carstens
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Troja

Peter Carstens lægger stemme til legendariske Stephen Frys dramatiske gendigtning af myten om Troja. Carstens’ stemme omsætter Frys sprudlende og maleriske bog om heltemod og had, kærlighed og tab, hævn og anger så man som lytter lader sig opsluge helt af en af verdens mest betydningsfulde myter. Frys begejstrede, humoristiske og vidende gendigtning læses herligt op af Peter Carstens.
Troja. Det mest eventyrlige kongerige i hele verden. Byen, der voksede frem og faldt, ikke én, men to gange.
Det er Zeus, gudernes konge, der sætter krigen i gang, da han beder den trojanske prins Paris om at udpege den smukkeste gudinde af alle. Valget står mellem Afrodite, Hera og Athena. For at vinde bestikker Afrodite Paris og lover ham til gengæld verdens smukkeste kvinde, Helena. Der er bare ét problem: Helena er gift med den græske konge, Menelaos.
Grækerne sender tusind skibe mod Troja, som de derpå belejrer i ti lange og meget blodige år. Den trojanske krig er forfærdelig og brutal med ofre på begge sider. Grækerne kan ikke besejre trojanerne – og scenen er sat for den ældste og mest storslåede af alle fortællinger, hvor frygtindgydende lidenskaber møder de ædleste idealer og mest nedrige listigheder.

Brugerbedømmelser af TrojaFind lignende bøger

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.