Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Trylleblik

Bag om Trylleblik

I et land uden navn i en by i ruiner lærer en pige noget ganske særligt af sin bedstemor: Med to fingre for det ene øje kan man se ting, man ellers ikke har øje for. Fine ting, man ikke troede fandtes. Gyldne slotte i mørke skove. Havfruer i dybet. Skønhed, lys og håb. ”Trylleblik” er en sanselig billedfortælling om en pige på flugt med sin familie. En eviggyldig, barsk men også håbefuld historie om et barns fantastiske evne til at blive ved med at tro på, at der findes godt og smukt i verden. Bogens tekst og billede fortæller hver sin side af den smukke og barske historie. Om forfatteren: Ane Bjørn (f. 1984) er forfatter og illustrator. Hun debuterede i 2015 med børnebogen ”Da natten blev væk” og har siden bl.a. udgivet den grafiske fortælling ”Omvendt Sne” og billedbogen ”Bjørnebarn”. I Ane Bjørns bøger er illustrationerne et sprog, der kan give form til alt dét, der for børn (og voksne) kan være svært at favne med ord. Samtidig har hendes historier altid en fod i barnets fantasi - det rum, hvor det fantastiske og det virkelige kan eksistere side om side, og hvor vi ikke altid med sikkerhed ved, hvor grænserne går.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788743403128
  • Udgivet:
  • 3. Juni 2021
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Trylleblik

I et land uden navn i en by i ruiner lærer en pige noget ganske særligt af sin bedstemor: Med to fingre for det ene øje kan man se ting, man ellers ikke har øje for. Fine ting, man ikke troede fandtes. Gyldne slotte i mørke skove. Havfruer i dybet. Skønhed, lys og håb.
”Trylleblik” er en sanselig billedfortælling om en pige på flugt med sin familie. En eviggyldig, barsk men også håbefuld historie om et barns fantastiske evne til at blive ved med at tro på, at der findes godt og smukt i verden. Bogens tekst og billede fortæller hver sin side af den smukke og barske historie.

Om forfatteren:
Ane Bjørn (f. 1984) er forfatter og illustrator. Hun debuterede i 2015 med børnebogen ”Da natten blev væk” og har siden bl.a. udgivet den grafiske fortælling ”Omvendt Sne” og billedbogen ”Bjørnebarn”. I Ane Bjørns bøger er illustrationerne et sprog, der kan give form til alt dét, der for børn (og voksne) kan være svært at favne med ord. Samtidig har hendes historier altid en fod i barnets fantasi - det rum, hvor det fantastiske og det virkelige kan eksistere side om side, og hvor vi ikke altid med sikkerhed ved, hvor grænserne går.

Brugerbedømmelser af TrylleblikFind lignende bøger
Bogen Trylleblik findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.