Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Tusmørkediagram - Petrine Severin - E-bog

Bag om Tusmørkediagram

Tusmørkediagram bevæger sig i et univers af lige dele realisme og fantastiske begivenheder. Med en analytisk tilgang til det gådefulde og sære i menneskets til tider udfordrede sind kortlægges følelsernes anatomi og trækker den intetanende læser rundt i hverdagens skrækvisioner. De indre og ydre dæmoner mødes, hvor virkelighed og fantasi smelter sammen, på grænsen mellem det eventyrlige og skræmmende. Ord blander sig med mystiske ordløse fortællinger og lige under en overflade, der gang på gang krakelerer, ånder drømme, skrøner og myter frit. Uddrag af bogen FORVIRRING Fra en overfladespændt diskussionhvirvles dystert tankespind op og ryster min forestilling om pletfri idyl Mens jeg maler ulastelige sky-formationer på en kornblomstblå himmel rammes jeg af vådeskud fra oven og forsøger forvirret at gætte dine hemmeligheder til lyden af hvinende bremser på en regnvåd gade Efter et for længst overstået uvejr er en grænse for kunstig død nået midt imellem blind tavshed og larmende klarsyn Om forfatteren Petrine Severin (f.1965) har i mange år arbejdet med mundtlig storytelling og har været en fast del af den københavnske fortællerscene. Hun underviser bl.a. i livshistoriefortælling og kreative skriveprocesser som inspiration til at skabe forandring i menneskers liv. Tusmørkediagram er hendes debut som digter.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788772181462
  • Udgivet:
  • 15. Oktober 2018
  • Straks på e-mail.

Online pris

Beskrivelse af Tusmørkediagram

Tusmørkediagram bevæger sig i et univers af lige dele realisme og fantastiske begivenheder. Med en analytisk tilgang til det gådefulde og sære i menneskets til tider udfordrede sind kortlægges følelsernes anatomi og trækker den intetanende læser rundt i hverdagens skrækvisioner. De indre og ydre dæmoner mødes, hvor virkelighed og fantasi smelter sammen, på grænsen mellem det eventyrlige og skræmmende. Ord blander sig med mystiske ordløse fortællinger og lige under en overflade, der gang på gang krakelerer, ånder drømme, skrøner og myter frit. Uddrag af bogen FORVIRRING Fra en overfladespændt diskussion hvirvles dystert tankespind op og ryster min forestilling om pletfri idyl Mens jeg maler ulastelige sky-formationer på en kornblomstblå himmel rammes jeg af vådeskud fra oven og forsøger forvirret at gætte dine hemmeligheder til lyden af hvinende bremser på en regnvåd gade Efter et for længst overstået uvejr er en grænse for kunstig død nået midt imellem blind tavshed og larmende klarsyn Om forfatteren Petrine Severin (f.1965) har i mange år arbejdet med mundtlig storytelling og har været en fast del af den københavnske fortællerscene. Hun underviser bl.a. i livshistoriefortælling og kreative skriveprocesser som inspiration til at skabe forandring i menneskers liv. Tusmørkediagram er hendes debut som digter.

Forlagets beskrivelse af Tusmørkediagram

Tusmørkediagram bevæger sig i et univers af lige dele realisme og fantastiske begivenheder. Med en analytisk tilgang til det gådefulde og sære i menneskets til tider udfordrede sind kortlægges følelsernes anatomi og trækker den intetanende læser rundt i hverdagens skrækvisioner. De indre og ydre dæmoner mødes, hvor virkelighed og fantasi smelter sammen, på grænsen mellem det eventyrlige og skræmmende. Ord blander sig med mystiske ordløse fortællinger og lige under en overflade, der gang på gang krakelerer, ånder drømme, skrøner og myter frit.Uddrag af bogen

FORVIRRING

Fra en overfladespændt diskussion

hvirvles dystert tankespind op

og ryster min forestilling

om pletfri idyl

Mens jeg maler ulastelige sky-formationer

på en kornblomstblå himmel

rammes jeg af vådeskud fra oven

og forsøger forvirret

at gætte dine hemmeligheder

til lyden af hvinende bremser

på en regnvåd gade

Efter et for længst overstået uvejr

er en grænse for kunstig død nået

midt imellem blind tavshed

og larmende klarsynOm forfatteren

Petrine Severin (f.1965) har i mange år arbejdet med mundtlig storytelling og har været en fast del af den københavnske fortællerscene. Hun underviser bl.a. i livshistoriefortælling og kreative skriveprocesser som inspiration til at skabe forandring i menneskers liv. Tusmørkediagram er hendes debut som digter.

Brugerbedømmelser af TusmørkediagramFind lignende bøger
Bogen Tusmørkediagram findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.