Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

UEber Die Struktur Des Gefrierfleisches Und Sein Bakteriologisches Verhalten VOR Und Nach Dem Auftauen

  • Sprog:
  • Tysk
  • ISBN:
  • 9783662341926
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 29
  • Udgivet:
  • 1. januar 1920
  • Udgave:
  • 1920
  • Størrelse:
  • 234x156x2 mm.
  • Vægt:
  • 73 g.
  Gratis fragt
Leveringstid: 8-11 hverdage
Forventet levering: 25. januar 2025

Brugerbedømmelser af UEber Die Struktur Des Gefrierfleisches Und Sein Bakteriologisches Verhalten VOR Und Nach Dem Auftauen



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.