Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Undskyld, hvad er klokken?

Bag om Undskyld, hvad er klokken?

"Undskyld, hvad er klokken? På gaden i går stak en ældre dame en traktat i hånden på mig Overskriften lød: Jesus kommer snart tidernes ende er nær Stak skriftet i lommen mens jeg tænkte, ham er der blevet ventet meget på i et par tusind år Tiden er blevet målt på solurene, på sand og vandure på træers og bjerges skygger…" Digtene i "Undskyld, hvad er klokken?" tegner billeder fra det daglige liv. Lean Nielsen beskriver indtryk og oplevelser i Prag, Vester Vedsted, Tyskland og København. Perspektiver på politik, drømme, religion, rejse og hverdagens finurlige øjeblikke. Den danske forfatter og digter Lean Nielsen blev født i 1935 og debuterede i 1969 med digtsamlingen "Fru Jensen in memoriam". Herefter udgav han den ene digtsamling efter den anden, og i 1982 sprang han ud som prosaist med novellesamlingen "Ned ad trappen, ud på gaden".

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711842089
  • Udgivet:
  • 23. November 2017
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Undskyld, hvad er klokken?

"Undskyld, hvad er klokken?

På gaden i går
stak en ældre dame
en traktat
i hånden på mig

Overskriften lød:
Jesus kommer snart
tidernes ende er nær
Stak skriftet i lommen
mens jeg tænkte, ham
er der blevet
ventet meget på
i et par tusind år

Tiden er blevet målt
på solurene, på
sand og vandure
på træers og
bjerges skygger…"

Digtene i "Undskyld, hvad er klokken?" tegner billeder fra det daglige liv. Lean Nielsen beskriver indtryk og oplevelser i Prag, Vester Vedsted, Tyskland og København. Perspektiver på politik, drømme, religion, rejse og hverdagens finurlige øjeblikke.

Den danske forfatter og digter Lean Nielsen blev født i 1935 og debuterede i 1969 med digtsamlingen "Fru Jensen in memoriam". Herefter udgav han den ene digtsamling efter den anden, og i 1982 sprang han ud som prosaist med novellesamlingen "Ned ad trappen, ud på gaden".

Brugerbedømmelser af Undskyld, hvad er klokken?Find lignende bøger
Bogen Undskyld, hvad er klokken? findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.