Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Ustyrlige sønner

Bag om Ustyrlige sønner

I mørkekammeret står Gud med sin fikservæske. Vi inviteres med ind, når Gud fremkalder menneskene og menneskenes historier. Han dypper dem og hænger dem til tørre på en snor, mens evighedens ur tikker i baggrunden. Man aner at skraldespanden er fyldt med ukendte historier, der ikke duede. Men nogle af de mest grumme og gakkede fandt alligevel deres vej frem til menneskenes børn. Hvad nu hvis Gud har fremkaldt verden helt forkert? Hvad nu hvis Gud sjuskede lidt, da han skulle vælge hvilke fortællinger, der skulle udfoldes og hvilke der skulle ende i skraldespanden?

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788741001586
  • Udgivet:
  • 2. Januar 2017
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Ustyrlige sønner

I mørkekammeret står Gud med sin fikservæske. Vi inviteres med ind, når Gud fremkalder menneskene og menneskenes historier. Han dypper dem og hænger dem til

tørre på en snor, mens evighedens ur tikker i baggrunden. Man aner at skraldespanden er fyldt med ukendte historier, der ikke duede. Men nogle af de mest grumme og gakkede fandt alligevel deres vej frem til menneskenes børn.

Hvad nu hvis Gud har fremkaldt verden helt forkert? Hvad nu hvis Gud sjuskede lidt, da han skulle vælge hvilke fortællinger, der skulle udfoldes og hvilke der skulle ende i skraldespanden?

Brugerbedømmelser af Ustyrlige sønnerFind lignende bøger
Bogen Ustyrlige sønner findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.