Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Vanedyr

Bag om Vanedyr

VANEDYR er Nicklas Brendborgs nyeste værk efter boghittet GOPLER ÆLDES BAGLÆNS. ”Nicklas Brendborg kortlægger mesterligt vanernes vildspor.” ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Berlingske ”Ung forskerstjerne gør det igen: Fremragende bog.” ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jyllands-Posten En lille brun fugl med hang til store blå æg. Biller i ørkenen, som parrer sig med tomme ølflasker. Og mennesker, der tømmer chipsposer, mens de stirrer på en skærm. Hvordan er vi endt som ufrie vanedyr? Vi spiser usundt, vi spilder tid på telefonen, og vi binger Netflix. Men er det vores eget valg, eller har en hær af forskere, hyret af de største industrier, truffet det for os? Det ligger i alle arters instinkt at ville have mere, større og bedre. Den viden har verdens store virksomheder – fra fødevarer til sociale medier – brugt i deres udvikling af afhængighedsskabende superstimuli. Individets viljestyrke er oppe imod topforskere med hjernescannere, højteknologiske laboratorier og viden om menneskets biologi. Men det betyder ikke, at kampen er tabt. Forstår du først, hvordan de forskellige mekanismer virker, kan du tage magten tilbage. Civilisationskritisk, videnskabeligt, underholdende. Nicklas Brendborg afslører tilværelsens vanestyrede bagside som årsag til århundredets mistrivsel. Nicklas Brendborg er født i 1995, forsker i Molekylærbiologi, ph.d.-studerende ved Center for Aktiv Sundhed på Københavns Universitet. Forfatter til storbestselleren GOPLER ÆLDES BAGLÆNS – VIDENSKABENS SVAR PÅ ET LÆNGERE LIV fra 2021. Udgivet i 28 lande verden over. VANEDYR er solgt til ti lande med flere på vej.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788773396995
  • Udgivet:
  • 10. Oktober 2023
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Vanedyr

VANEDYR er Nicklas Brendborgs nyeste værk efter boghittet GOPLER ÆLDES BAGLÆNS.

”Nicklas Brendborg kortlægger mesterligt vanernes vildspor.” ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Berlingske
”Ung forskerstjerne gør det igen: Fremragende bog.” ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jyllands-Posten

En lille brun fugl med hang til store blå æg. Biller i ørkenen, som parrer sig med tomme ølflasker. Og mennesker, der tømmer chipsposer, mens de stirrer på en skærm. Hvordan er vi endt som ufrie vanedyr?

Vi spiser usundt, vi spilder tid på telefonen, og vi binger Netflix. Men er det vores eget valg, eller har en hær af forskere, hyret af de største industrier, truffet det for os?

Det ligger i alle arters instinkt at ville have mere, større og bedre. Den viden har verdens store virksomheder – fra fødevarer til sociale medier – brugt i deres udvikling af afhængighedsskabende superstimuli.

Individets viljestyrke er oppe imod topforskere med hjernescannere, højteknologiske laboratorier og viden om menneskets biologi. Men det betyder ikke, at kampen er tabt. Forstår du først, hvordan de forskellige mekanismer virker, kan du tage magten tilbage.

Civilisationskritisk, videnskabeligt, underholdende. Nicklas Brendborg afslører tilværelsens vanestyrede bagside som årsag til århundredets mistrivsel.

Nicklas Brendborg er født i 1995, forsker i Molekylærbiologi, ph.d.-studerende ved Center for Aktiv Sundhed på Københavns Universitet. Forfatter til storbestselleren GOPLER ÆLDES BAGLÆNS – VIDENSKABENS SVAR PÅ ET LÆNGERE LIV fra 2021. Udgivet i 28 lande verden over. VANEDYR er solgt til ti lande med flere på vej.

Brugerbedømmelser af VanedyrFind lignende bøger
Bogen Vanedyr findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.