Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Verdenshistoriens største epidemier

Bag om Verdenshistoriens største epidemier

BOGEN OM HISTORIENS MEST SMITSOMME DRÆBERE Pest, kobber, tuberkulose, kolera, gul feber, den spanske syge, polio, plettyfus, malaria og aids. De ti mest betydningsfulde epidemier i historien, og dem, der har sat størst aftryk på menneskeheden. I denne bog fortælles der om epidemierne på en scenisk, fremadskridende og velfortalt måde, som suppleres af mere leksikalske faktaafsnit. Således giver bogen et både samfundshistorisk og medicinfagligt indblik i epidemierne. Epidemihistorien er interessant at følge, fordi den kan give os indsigt i datidens levevilkår, hvor mennesker levede med en konstant trussel fra dødelige sygdomme. En farlig smitte kunne på ingen tid dræbe en eller flere slægtninge og føre til forarmelse og økonomisk ruin for resten af familien. Epidemihistorien fortæller også om tidligere tiders innovation og opfindsomhed i bekæmpelsen af vira, bakterier og parasitter, og deres eventuelle smittespredere som f.eks. myg, lus og lopper Jakob Eberhardt er uddannet cand.mag. i historie og dansk, samt fagjournalist fra Danmark Journalisthøjskole. Jakob har skrevet artikler til flere populærhistoriske magasiner og kapitler til historieværket Historiens Højdepunkter. Han er desuden medforfatter på bogen 1864 og eneforfatter på Den blodrøde flod om Den Finske Borgerkrig.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793590021
  • Format:
  • MP3
  • Udgivet:
  • 25. maj 2017
  • Oplæser:
  • Tatjana Donovan Ratgen
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Verdenshistoriens største epidemier

BOGEN OM HISTORIENS MEST SMITSOMME DRÆBERE
Pest, kobber, tuberkulose, kolera, gul feber, den spanske syge, polio, plettyfus, malaria og aids. De ti mest betydningsfulde epidemier i historien, og dem, der har sat størst aftryk på menneskeheden. I denne bog fortælles der om epidemierne på en scenisk, fremadskridende og velfortalt måde, som suppleres af mere leksikalske faktaafsnit. Således giver bogen et både samfundshistorisk og medicinfagligt indblik i epidemierne.
Epidemihistorien er interessant at følge, fordi den kan give os indsigt i datidens levevilkår, hvor mennesker levede med en konstant trussel fra dødelige sygdomme. En farlig smitte kunne på ingen tid dræbe en eller flere slægtninge og føre til forarmelse og økonomisk ruin for resten af familien. Epidemihistorien fortæller også om tidligere tiders innovation og opfindsomhed i bekæmpelsen af vira, bakterier og parasitter, og deres eventuelle smittespredere som f.eks. myg, lus og lopper
Jakob Eberhardt er uddannet cand.mag. i historie og dansk, samt fagjournalist fra Danmark Journalisthøjskole. Jakob har skrevet artikler til flere populærhistoriske magasiner og kapitler til historieværket Historiens Højdepunkter. Han er desuden medforfatter på bogen 1864 og eneforfatter på Den blodrøde flod om Den Finske Borgerkrig.

Brugerbedømmelser af Verdenshistoriens største epidemier

  • Mette F. 22. maj 2020

    En super god bog, hvis man er til sygdomme og ikke har en alt for svag mave.
    En god blanding af, at den har et forståeligt sprog for den gennemsnit menneske og svære latinske ord til dem der kan forstå det.
    En god bog til dem der har en Interesse for sygdomme, dens historie og hvordan man har prøvet/har bekæmpet den.

    Og en god hade gave til dem det ikke vil lave deres børn vaccination.


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.