Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Verity - Mørkt bedrag

- Mørkt bedrag

Bag om Verity - Mørkt bedrag

Den viralte thriller fra bestsellerforfatter Colleen Hoover. Nu med forfatterens note samt et helt nyt afsluttende kapitel. Lowen drømmer om at slå igennem som forfatter og får en dag et vildt jobtilbud. Jeremy Crawford, gift med bestsellerforfatteren Verity Crawford, vil hyre Lowen til at færdiggøre de kommende bøger, der er planlagt i en serie, da hans kone ikke længere kan skrive. Lowen tager til familien Crawfords hjem for at gennemgå Veritys noter og komme i gang med at skrive. På Veritys kontor falder Lowen over en ufærdig selvbiografi, hvor Verity beskriver en grufuld udlægning af, hvad der skete den skæbnesvangre aften, hvor deres lille familie blev ødelagt for altid. Lowen er i tvivl, om hun skal vise Jeremy, hvad hans hustru har skrevet, men i takt med at hun får følelser for ham, ser hun muligheder i, at han kender sandheden. For uanset hvor hengiven han er overfor sin tilskadekomne hustru nu, vil han så fortsat kunne elske hende? "Altopslugende. Page-turner. Uhyggelig. Umulig at lægge fra sig." - Goodreads

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788727022079
  • Udgivet:
  • 1. December 2022
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Verity - Mørkt bedrag

Den viralte thriller fra bestsellerforfatter Colleen Hoover. Nu med forfatterens note samt et helt nyt afsluttende kapitel.

Lowen drømmer om at slå igennem som forfatter og får en dag et vildt jobtilbud. Jeremy Crawford, gift med bestsellerforfatteren Verity Crawford, vil hyre Lowen til at færdiggøre de kommende bøger, der er planlagt i en serie, da hans kone ikke længere kan skrive. Lowen tager til familien Crawfords hjem for at gennemgå Veritys noter og komme i gang med at skrive. På Veritys kontor falder Lowen over en ufærdig selvbiografi, hvor Verity beskriver en grufuld udlægning af, hvad der skete den skæbnesvangre aften, hvor deres lille familie blev ødelagt for altid. Lowen er i tvivl, om hun skal vise Jeremy, hvad hans hustru har skrevet, men i takt med at hun får følelser for ham, ser hun muligheder i, at han kender sandheden. For uanset hvor hengiven han er overfor sin tilskadekomne hustru nu, vil han så fortsat kunne elske hende?

"Altopslugende. Page-turner. Uhyggelig. Umulig at lægge fra sig." - Goodreads

Brugerbedømmelser af Verity - Mørkt bedragFind lignende bøger
Bogen Verity - Mørkt bedrag findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.