Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Vildheks 5: Fjendeblod

bind 5 i Vildheks serien

Bag om Vildheks 5: Fjendeblod

En sort fjer falder til jorden, dækket af blod. "Uden ravnene er vi bare almindelige vildhekse. Ja, måske ikke engang det," siger Thuja, og Clara må indse at ravnemødrene ikke kan hjælpe hende. I stedet bliver det hende der må hjælpe dem og redde den sidste ravn i verden. Den voldsomme dødbringende ravnestorm viser sig blot at være den første udfordring på en vild og farlig rejse hvor Clara selv må finde ud af hvem der er ven – og hvem der er i virkeligheden er hendes fjende. "Fjendeblod" er den femte og næstsidste bog i serien om Clara, hendes kærlighed til dyr og hendes kamp for at overleve som vildheks i en verden hvor magi ikke ligefrem er barnemad.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771053883
  • Udgivet:
  • 7. August 2013
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Vildheks 5: Fjendeblod

En sort fjer falder til jorden, dækket af blod.
"Uden ravnene er vi bare almindelige vildhekse. Ja, måske ikke engang det," siger Thuja, og Clara må indse at ravnemødrene ikke kan hjælpe hende. I stedet bliver det hende der må hjælpe dem og redde den sidste ravn i verden. Den voldsomme dødbringende ravnestorm viser sig blot at være den første udfordring på en vild og farlig rejse hvor Clara selv må finde ud af hvem der er ven – og hvem der er i virkeligheden er hendes fjende.

"Fjendeblod" er den femte og næstsidste bog i serien om Clara, hendes kærlighed til dyr og hendes kamp for at overleve som vildheks i en verden hvor magi ikke ligefrem er barnemad.

Brugerbedømmelser af Vildheks 5: FjendeblodFind lignende bøger
Bogen Vildheks 5: Fjendeblod findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.