Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Vitello køber en vidunderlig julegave - Lyt&læs

- Vitello #15

bind 15 i Vitello serien

Bag om Vitello køber en vidunderlig julegave - Lyt&læs

Vitello ved jo godt at det kun er de artige børn der får julegaver. Og han har ikke været rasende artig i år. Men hvis han nu køber en vidunderlig julegave til Mor og fortæller hende om den, så vil hun sikkert glemme alt det uartige og købe en masse vidunderlige julegaver til ham. I Lyt&læs-udgaven af "Vitello køber en vidunderlig julegave" bliver teksten læst højt samtidig med, at børnene kan bladre i bogens sider og de flotte illustrationer. Men man kan også vælge at læse teksten selv og se på de flotte billeder.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788702154467
  • Udgivet:
  • 30. Januar 2014
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Vitello køber en vidunderlig julegave - Lyt&læs

Vitello ved jo godt at det kun er de artige børn der får julegaver. Og han har ikke været rasende artig i år. Men hvis han nu køber en vidunderlig julegave til Mor og fortæller hende om den, så vil hun sikkert glemme alt det uartige og købe en masse vidunderlige julegaver til ham.
I Lyt&læs-udgaven af "Vitello køber en vidunderlig julegave" bliver teksten læst højt samtidig med, at børnene kan bladre i bogens sider og de flotte illustrationer. Men man kan også vælge at læse teksten selv og se på de flotte billeder.

Brugerbedømmelser af Vitello køber en vidunderlig julegave - Lyt&læsFind lignende bøger
Bogen Vitello køber en vidunderlig julegave - Lyt&læs findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.