Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Whiff

Bag om Whiff

This new novel by David Edwards (Seguier) derives from an experiment performed in Paris at the art and science innovation center, Le Laboratoire. The double-Michelin-starred chef Thierry Marx collaborated with the colloidal scientist Jerome Bibette to introduce a new way of encapsulating flavors, accessed by aerosol in a manner called "whiffing."

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780674032866
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 172
  • Udgivet:
  • 1. marts 2009
  • Størrelse:
  • 156x235x13 mm.
Leveringstid: Ukendt - mangler pt.
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan formentlig ikke leveres inden jul

Beskrivelse af Whiff

This new novel by David Edwards (Seguier) derives from an experiment performed in Paris at the art and science innovation center, Le Laboratoire. The double-Michelin-starred chef Thierry Marx collaborated with the colloidal scientist Jerome Bibette to introduce a new way of encapsulating flavors, accessed by aerosol in a manner called "whiffing."

Brugerbedømmelser af Whiff



Find lignende bøger
Bogen Whiff findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.