Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

100 myter om fordøjelse og kost

indgår i 100 myter serien

Bag om 100 myter om fordøjelse og kost

Man bliver, hvad man spiser – eller gør man nu også det? Sofie Ingdam Halkjær og Andreas Munk Petersen afslører de 100 mest modstandsdygtige myter om tarmbakterier og kostens indflydelse på fordøjelsen. Kan det passe, at maven knurrer, fordi man er sulten? Og giver moderne mad virkelig dårlig tarmflora? Bogen er med andre ord fuld af varm luft, men aldrig har luftafgang været mere oplysende og morsomt at læse om. Andreas Munk Petersen er Speciallæge i intern medicin og ekstern klinisk lektor ved Københavns Universitet. Sofie Ingdam Halkjær er ph.d.-studerende på Gastroenheden Hvidovre Hospital og forskningsassistent på Aleris-Hamlet Hospitaler, København.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793810112
  • Format:
  • MP3
  • Udgivet:
  • 8. maj 2019
  • Oplæser:
  • Egil Hvid-Olsen
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af 100 myter om fordøjelse og kost

Man bliver, hvad man spiser – eller gør man nu også det?
Sofie Ingdam Halkjær og Andreas Munk Petersen afslører de 100 mest modstandsdygtige myter om tarmbakterier og kostens indflydelse på fordøjelsen.
Kan det passe, at maven knurrer, fordi man er sulten? Og giver moderne mad virkelig dårlig tarmflora? Bogen er med andre ord fuld af varm luft, men aldrig har luftafgang været mere oplysende og morsomt at læse om.
Andreas Munk Petersen er Speciallæge i intern medicin og ekstern klinisk lektor ved Københavns Universitet. Sofie Ingdam Halkjær er ph.d.-studerende på Gastroenheden Hvidovre Hospital og forskningsassistent på Aleris-Hamlet Hospitaler, København.

Brugerbedømmelser af 100 myter om fordøjelse og kost



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.