1900 Til bords af Hannah Lund Du sparer 22% ift. forlagets pris Spar 22%

1900 Til bords

- Det originale danske landkøkken til hverdag og fest

af

1900 Til bords Det originale danske landkøkkenRibs- og hindbærsyltetøj på nybagte boller. Hjem til velanrettet frokost. Lagkager til kaffen – hver dag. Kampen om den bedste leverpostej. Festmiddage med romfromage. Duften af natmad, når du kommer sent hjem. Min madglæde er grundlagt ved et dansk spisebord. Det stod i Odense – men det kunne faktisk have stået hvor som helst i kongeriget.Det var dansk mad, fra før vi helt havde lært at hente inspiration fra andre landes køkkener og krydderier. Lavet af kvinder, som blev glade, når familie og gæster rundt om spisebordet også var glade. Kokkepigen på herregården, der tryllede med brændefyret komfur og knofedt. Den unge husfrue af det bedre borgerskab – og en af Danmarks første kvindelige læger – som arrangerede fester og lavede månedsplaner med hverdagsmenuer. Også under 2. verdenskrig. Der opstod livretter - og retter, man så frem til at spise på bestemte tidspunkter af året. Retter, som jeg stadig kan huske. Plus en hel masse andre, som jeg aldrig har smagt før nu. De kommer nemlig fra min oldemors opskriftsbog. Hendes søsters opskriftsbog – og min farmors. Et samlet tidsbillede på maden og vanerne i Danmark mellem 1902 og 1970. Velkommen til min families danske landkøkken.

Læs mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788797040607
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 288
  • Udgivet:
  • 27. marts 2018
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 182x248x30 mm.
  • Vægt:
  • 960 g.
  • 1-2 uger
  • 271,95 kr.
  • 350,00 kr.
  • 78,05 kr. (22%)
  • 29,95 kr.
Eller spar samlet 32% som medlem
  • 236,95 kr.
  • 113,05 kr. (32%)
  • 29,95 kr.
  • Forudsætter medlemskab (ingen binding)
    1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Bag om 1900 Til bords
1900 Til bords Det originale danske landkøkkenRibs- og hindbærsyltetøj på nybagte boller. Hjem til velanrettet frokost. Lagkager til kaffen – hver dag. Kampen om den bedste leverpostej. Festmiddage med romfromage. Duften af natmad, når du kommer sent hjem. Min madglæde er grundlagt ved et dansk spisebord. Det stod i Odense – men det kunne faktisk have stået hvor som helst i kongeriget.Det var dansk mad, fra før vi helt havde lært at hente inspiration fra andre landes køkkener og krydderier. Lavet af kvinder, som blev glade, når familie og gæster rundt om spisebordet også var glade. Kokkepigen på herregården, der tryllede med brændefyret komfur og knofedt. Den unge husfrue af det bedre borgerskab – og en af Danmarks første kvindelige læger – som arrangerede fester og lavede månedsplaner med hverdagsmenuer. Også under 2. verdenskrig. Der opstod livretter - og retter, man så frem til at spise på bestemte tidspunkter af året. Retter, som jeg stadig kan huske. Plus en hel masse andre, som jeg aldrig har smagt før nu. De kommer nemlig fra min oldemors opskriftsbog. Hendes søsters opskriftsbog – og min farmors. Et samlet tidsbillede på maden og vanerne i Danmark mellem 1902 og 1970. Velkommen til min families danske landkøkken.
Andre købte også..
Brugerbedømmelser af 1900 Til bords


Andre bøger af Hannah Lund
Se alle titler
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.