Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Airfryer-julebogen

- 24 juleopskrifter

Bag om Airfryer-julebogen

Med Airfryer-julebogen får du Britt Andersens bedste opskrifter og råd til, hvordan du bedst bruger din airfryer i juletravlheden. De 24 juleopskrifter dækker over de lækreste retter til julefrokosten og julemiddagen – og lidt til den søde tand. Opskrifterne er lige til at gå til, både for den, der skal i gang med at bruge en airfryer, og den erfarne bruger. Britt Andersen er Danmarks ukronede airfryerdronning, forfatter til tre bestsellere med airfryeropskrifter og grundlægger af landets største airfryerforum, Airfryer Opskrifter Tips og Tricks på Facebook.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788740091458
  • Udgivet:
  • 14. November 2023
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Airfryer-julebogen

Med Airfryer-julebogen får du Britt Andersens bedste opskrifter og råd til, hvordan du bedst bruger din airfryer i juletravlheden.
De 24 juleopskrifter dækker over de lækreste retter til julefrokosten og julemiddagen – og lidt til den søde tand. Opskrifterne er lige til at gå til, både for den, der skal i gang med at bruge en airfryer, og den erfarne bruger.
Britt Andersen er Danmarks ukronede airfryerdronning, forfatter til tre bestsellere med airfryeropskrifter og grundlægger af landets største airfryerforum, Airfryer Opskrifter Tips og Tricks på Facebook.

Brugerbedømmelser af Airfryer-julebogenFind lignende bøger
Bogen Airfryer-julebogen findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.