Bag om Amok
"Adam tændte en smøg til. Om et par timer kunne han tage hjem. Slaverne lukkede, slukkede og gjorde klar til næste dags operationer. At drive restaurant var lidt som at være kaptajn på et slaveskib, tænkte Adam. Der var slaverne alias alle de illegale indvandrere. Så var der de helt unge wannabes, kokkeelever, der stærkt underbetalt lavede alt lortearbejdet. Så var der matroserne. Det var de udlærte kokke og tjenerne. De var vigtigere, end de selv vidste."
Mesterkokken Adam Brandt er vant til succes, respekt og anerkendelse, og Michelin-stjernerne regner ned over ham og hans restaurant, AMOK. Men succesen er opbygget på et råddent fundament af hemmeligheder og løgne, der kan ødelægge alt, hvis de bliver afsløret. Da det går op for Adam, at nogen bevidst forsøger at sabotere hans restaurant, frygter han det værste og beslutter sig for at få hævn over dem, som han tror står bag chikanen.
Morten Remar (f. 1960) er musiker og sangskriver. "Amok" er hans første roman.
Vis mere