Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Ansigt til ansigt

Bag om Ansigt til ansigt

"ANSIGT TIL ANSIGT Hemmeligt tab af modet af attituderne maskerne sløver næsten umærkeligt for tegn ude og inde blotter os ubekvemt ansigt til ansigt Alt ude og inde hvori vi var og er og tar del diffunderer omkring det ansigt Intet – af den sædvanlige bevægelse mod uoverskuelig helhed – er til Ansigt til ansigt taler vi sammen i køkkenkrogen og i haven Og det er tale talen er til og det kan ikke være andet vi svarer til hinanden – uanset hvor lidt eller hvor famlende det kan være En besynderligt gavmild fattigdom nær ved det tyste – som brisen der rasler med vindueskrogen eller løvet nu – har mærket os samtidigt – og hver især" Jørgen Gustava Brandts digte i "Ansigt til ansigt" er funderinger over tidens og livets gang. Digteren minder os på sin egen finurlige måde om, at livet bedst leves, når man bærer sine livserfaringer med sig i bevidstheden og er klar til at gribe øjeblikket. Jørgen Gustava Brandt (1929-2006) var en dansk digter og forfatter. I løbet af sin over 50 år lange karriere udgav han et væld af digtsamlinger, novellesamlinger, romaner og essays. Jørgen Gustava Brandt modtog en række prestigiøse legater og priser for sin forfattervirksomhed heriblandt Kritikerprisen, Emil Aarestrup Medaillen og Statens Kunstfonds livsvarige ydelse.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726466263
  • Udgivet:
  • 14. Maj 2020
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Ansigt til ansigt

"ANSIGT TIL ANSIGT

Hemmeligt tab
af modet
af attituderne maskerne
sløver næsten umærkeligt for tegn
ude og inde
blotter os ubekvemt
ansigt til ansigt

Alt ude og inde
hvori vi var og er og tar del
diffunderer omkring det ansigt

Intet –
af den sædvanlige bevægelse
mod uoverskuelig helhed
– er til

Ansigt til ansigt taler vi sammen
i køkkenkrogen og i haven
Og det er tale talen er til
og det kan ikke være andet
vi svarer til hinanden – uanset
hvor lidt eller hvor famlende det kan være

En besynderligt gavmild fattigdom
nær ved det tyste
– som brisen der rasler
med vindueskrogen eller løvet nu –
har mærket os
samtidigt – og hver især"

Jørgen Gustava Brandts digte i "Ansigt til ansigt" er funderinger over tidens og livets gang. Digteren minder os på sin egen finurlige måde om, at livet bedst leves, når man bærer sine livserfaringer med sig i bevidstheden og er klar til at gribe øjeblikket.

Jørgen Gustava Brandt (1929-2006) var en dansk digter og forfatter. I løbet af sin over 50 år lange karriere udgav han et væld af digtsamlinger, novellesamlinger, romaner og essays. Jørgen Gustava Brandt modtog en række prestigiøse legater og priser for sin forfattervirksomhed heriblandt Kritikerprisen, Emil Aarestrup Medaillen og Statens Kunstfonds livsvarige ydelse.

Brugerbedømmelser af Ansigt til ansigtFind lignende bøger
Bogen Ansigt til ansigt findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.