Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Ballader skal synges langsomt

Bag om Ballader skal synges langsomt

En stilfærdig aften på en jazzbar bliver brat afbrudt, da en kvinde går direkte hen til pianisten og skyder ham. Ingen når at reagere, før hun er forsvundet, men mordet skal få store konsekvenser for alle, der bevidnede det. Peter Poulsens "Ballader skal synges langsomt" er en roman om kærlighed og jalousi, musik og musikere og om fremmedhad og intolerance. Den danske forfatter Peter Poulsen (f. 1940) bevæger sig inden for mange forskellige genrer - heriblandt lyrik, børnebøger, filmmanuskripter og romaner. Peter Poulsen har studeret litteraturvidenskab på Københavns Universitet, og efter at have boet i Brasilien i et par år tog han en bifagseksamen i portugisisk. Ved siden af sit virke som forfatter har Peter Poulsen oversat værker af blandt andre Fernando Pessoa og Charles Baudelaire.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711582329
  • Udgivet:
  • 23. Februar 2017
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Ballader skal synges langsomt

En stilfærdig aften på en jazzbar bliver brat afbrudt, da en kvinde går direkte hen til pianisten og skyder ham. Ingen når at reagere, før hun er forsvundet, men mordet skal få store konsekvenser for alle, der bevidnede det.

Peter Poulsens "Ballader skal synges langsomt" er en roman om kærlighed og jalousi, musik og musikere og om fremmedhad og intolerance.

Den danske forfatter Peter Poulsen (f. 1940) bevæger sig inden for mange forskellige genrer - heriblandt lyrik, børnebøger, filmmanuskripter og romaner. Peter Poulsen har studeret litteraturvidenskab på Københavns Universitet, og efter at have boet i Brasilien i et par år tog han en bifagseksamen i portugisisk. Ved siden af sit virke som forfatter har Peter Poulsen oversat værker af blandt andre Fernando Pessoa og Charles Baudelaire.

Brugerbedømmelser af Ballader skal synges langsomtFind lignende bøger
Bogen Ballader skal synges langsomt findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.