Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Blodmåne over paradisbyen

Bag om Blodmåne over paradisbyen

To journalister fra Danmark ankommer til Bangkok i Thailand på deres tur hjem fra Australien, hvor de har været på reportagerejse. I stedet for at fortsætte hjemrejsen tager de til en lille kystby sydpå for at besøge den enes onkel. Her møder de en koloni af danskere, som har slået sig ned i byen. De to rejsende bosætter sig, får familie og begynder at sælge boliger i det tropiske land til investeringslystne privatpersoner fra Vesten. Byen er imidlertid befolket af fidusmagere og gangstere, som har udset sig en bid af kagen. De to hussælgere bliver truet på livet, og mennesker omkring dem forsvinder sporløst. Er drømmen om et liv i det eksotiske land blevet til et mareridt – eller er der en vej videre? Fortællingen er bygget op om virkelige hændelser. Uddrag af bogen Ude på gaden foran den åbne indgang og oplyst af blinkende neonlys står en barpige i rød minibikini iført nissehue og knaldblå negle. Hendes brune, struttende bryster er dækket af en ganske tynd bort af dybrødt stof. Hun bevæger den nøgne, gyldenbrune krop langsomt fra side til side til musikken og ryster elegant det lange, knaldsorte hår på plads, så det hænger som gardiner ned langs de spinkle, velformede skuldre og brune, slanke arme. – Er hun virkelig? tænker jeg med åben mund. En af barpigerne stiller sig diskret ved siden af mig og stryger sine lange fingre let ned ad min sitrende overarm, mens hun smiler ud i luften. – Hej, siger jeg rødmende. – Jeg hedder Mam, siger hun og niver mig i kinden. Om forfatteren Niels Seeberg (f. 1956) har arbejdet som freelancejournalist og rejseleder i både Danmark, Thailand og det meste af verden. Flemming Thomsen (f. 1957) har arbejdet som freelanceredaktør og -journalist gennem adskillige år med base i København og senest i Thailand.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788775757466
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 240
 • Udgivet:
 • 21. Oktober 2022
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 152x221x18 mm.
 • Vægt:
 • 375 g.
  På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
Forventet levering: 22. Maj 2024

Beskrivelse af Blodmåne over paradisbyen

To journalister fra Danmark ankommer til Bangkok i Thailand på deres tur hjem fra Australien, hvor de har været på reportagerejse. I stedet for at fortsætte hjemrejsen tager de til en lille kystby sydpå for at besøge den enes onkel. Her møder de en koloni af danskere, som har slået sig ned i byen. De to rejsende bosætter sig, får familie og begynder at sælge boliger i det tropiske land til investeringslystne privatpersoner fra Vesten. Byen er imidlertid befolket af fidusmagere og gangstere, som har udset sig en bid af kagen. De to hussælgere bliver truet på livet, og mennesker omkring dem forsvinder sporløst. Er drømmen om et liv i det eksotiske land blevet til et mareridt – eller er der en vej videre?
Fortællingen er bygget op om virkelige hændelser.

Uddrag af bogen
Ude på gaden foran den åbne indgang og oplyst af blinkende neonlys står en barpige i rød minibikini iført nissehue og knaldblå negle. Hendes brune, struttende bryster er dækket af en ganske tynd bort af dybrødt stof. Hun bevæger den nøgne, gyldenbrune krop langsomt fra side til side til musikken og ryster elegant det lange, knaldsorte hår på plads, så det hænger som gardiner ned langs de spinkle, velformede skuldre og brune, slanke arme. – Er hun virkelig? tænker jeg med åben mund.
En af barpigerne stiller sig diskret ved siden af mig og stryger sine lange fingre let ned ad min sitrende overarm, mens hun smiler ud i luften. – Hej, siger jeg rødmende.
– Jeg hedder Mam, siger hun og niver mig i kinden.

Om forfatteren
Niels Seeberg (f. 1956) har arbejdet som freelancejournalist og rejseleder i både Danmark, Thailand og det meste af verden.
Flemming Thomsen (f. 1957) har arbejdet som freelanceredaktør og -journalist gennem adskillige år med base i København og senest i Thailand.

Brugerbedømmelser af Blodmåne over paradisbyenGør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.