Udvidet returret til d. 31. januar 2023

Politi og kriminalitet

Her finder du spændende bøger om Politi og kriminalitet. Nedenfor er et flot udvalg af over 6.806 bøger om emnet.
Vis mere
Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - A New Era of Cyberwar and the Hunt for the Kremlin's Most Dangerous Hackers
  af Andy Greenberg
  144,95 kr.

 • - Inside the FBI Elite Serial Crime Unit (Now A Netflix Series)
  af John Douglas & Mark Olshaker
  101,95 kr.

 • af Michelle McNamara
  107,95 kr.

 • af Iceberg Slim
  106,95 kr.

  The perennial cult classic, introduced by Irvine Welsh

 • - The Secret History of the Sackler Dynasty
  af Patrick Radden Keefe
  113,95 - 183,95 kr.

  The story of the Sackler Dynasty, Purdue Pharma, and their involvement in the opioid crisis that has created millions of addicts, even as it generated billions of dollars in profit.

 • - A True Account of a Multiple Murder and its Consequences
  af Truman Capote
  86,95 - 106,95 kr.

  Reconstructs the murder in 1959 of a Kansas farmer, his wife and both their children. In this title, the author's study of the killings and subsequent investigation explores the circumstances surrounding this terrible crime and the effect it had on those involved.

 • - Pedal Ove-sagen
  af Michael Teschl
  181,95 kr.

  For 38 år siden blev Brita Hansen fundet kvalt, og hendes eksmand, Ove Hansen, blev dømt og senere frikendt for drabet. Mordet på Brita følger i sporet på den såkaldte Pedal Ove-sag, hvor morderen stadig er på fri fod. I december 1981 forsvandt den 30-årige Brita Hansen sporløst i Frederikshavn, og først syv måneder senere dukkede hendes lig op i havnen. Hendes eksmand, fritidsmusikeren Ove Hansen, også kaldet ’Pedal Ove’, blev dømt for drabet og sad efterfølgende over syv år i fængsel. Efter sin afsoning blev han dog pure frikendt og modtog en historisk stor erstatning på knap 6 millioner kroner. Men Pedal Ove-sagen, som den blev døbt i pressen, er ikke forbi. For hvis ikke Ove Hansen slog Brita ihjel – hvem gjorde så? Trods årtiers langvarige retssager, hundredvis af avisartikler og tv-dokumentarer er ingen i dag dømt for mordet. På sit værksted i Frederikshavn sidder den i dag 74-årige Ove Hansen med et brændende ønske: Han vil sikre sig et eftermæle, der én gang for alle renser ham for drabet på Brita. Trods frifindelsen er de fleste nemlig fortsat overbeviste om, at det var ham, der slog hende ihjel. Ove Hansen tog derfor varmt imod Michael Teschl, da han i efteråret 2017 ankom til Frederikshavn med et anonymt brev i hånden. Et brev, som forfatteren kort forinden havde modtaget, og som gav nye spor i den hengemte mordsag. Over det næste halvandet år blev brikkerne i mordgåden lagt på ny og undervejs væltede skeletterne ud af skabet, imens løgn på løgn blev afsløret under jagten på den, der slog Brita ihjel. Mordet på Brita er en dramatisk og uhyggelig true crime, der opruller nye oplysninger i en af efterkrigstidens største danske mordgåder.

 • af Michael Connelly
  95,95 - 142,95 kr.

  There's chaos in Hollywood on New Year's Eve. Working her graveyard shift, LAPD Detective Renée Ballard seeks shelter at the end of the countdown to wait out the traditional rain of lead as hundreds of revelers shoot their guns into the air. As reports start to roll in of shattered windshields and other damage, Ballard is called to a scene where a hardworking auto shop owner has been fatally hit by a bullet in the middle of a crowded street party.It doesn't take long for Ballard to determine that the deadly bullet could not have fallen from the sky. Ballard's investigation leads her to look into another unsolved murder-a case at one time worked by Detective Harry Bosch.Ballard and Bosch team up once again to find out where the old and new cases intersect. All the while they must look over their shoulders. The killer who has stayed undetected for so long knows they are coming after him.

 • - Jagten på Omar el-Hussein
  af Louise Dalsgaard, Mette Albæk & Natascha Rée Mikkelsen
  160,95 kr.

  Den dramatiske historie om terrorangrebet på Krudttønden og den jødiske synagoge. Med udgangspunkt i de dramatiske 13 timer 14. februar 2015, hvor politiet jagtede gerningsmanden bag danmarkshistoriens alvorligste terrorangreb på Krudttønden og synagogen i København, opruller Den perfekte terrorist politiets arbejde og efterforskning – og afslører nye og skræmmende detaljer om Omar el-Husseins terrorplanlægning. Undervejs tages læseren med ind i en ellers lukket verden, hvor forklaringen på gerningsmanden, Omar el-Husseins, skæbne skal findes blandt hidtil uhørte stemmer i bandemiljøet på Nørrebro, hvor han voksede op. Det var herfra, at Omar el-Husseins liv udviklede sig til at passe næsten lidt for godt på den profil, som myndighederne frygter, og som politiet i disse år forbereder sig på at møde: ’Den perfekte terrorist.’ For den 22-årige Omar el-Hussein lykkedes med det, som terrororganisationen Islamisk Stat havde propaganderet for, siden den i 2014 udråbte Kalifatet i Syrien og Irak og gav tusindvis af især unge muslimske mænd en konkret sag at kæmpe for. Omar el-Hussein lod sig tiltrække af den målrettede, farlige IS-propaganda på internettet. Han vendte det vestlige samfund ryggen, planlagde et terrorangreb fra sin mors lejlighed på Østerbro og skaffede våben fra det kriminelle bandemiljø, han var vokset op i. Bogen fokuserer på en af de største trusler i Europa lige nu: Når især unge mænd fra bandemiljøet bliver militante islamister, der begår terror og bliver et wake up call for myndighederne, der iværksætter den ene lovændring efter den anden for at forhindre flere angreb. Spørgsmålet er, om politikernes tiltag stopper den næste terrorist i en tid, hvor truslen konstant er under forandring? Og er politiet i dag – fire år efter terrorangrebet – bedre rustet til udfordringerne? Bogen er baseret på omfattende journalistisk research samt interviews med myndighedskilder samt kilder i det kriminelle miljø og giver den hidtil mest detaljerede oprulning af terrorangrebet, der rystede Danmark. Louise Dalsgaard (f. 1988.) Cand. comm. i journalistik fra Roskilde Universitet. Retsreporter i DR Nyheder. Har dækket terrorsagen fra Krudttønden, adskillige sager om Syrienskrigere og den seneste bandekonflikt i København. Mette Mayli Albæk (f. 1988.) Retsanalytiker i DR Nyheder. Uddannet journalist fra DMJX. Har dækket krimi- og terrorstof for Morgenavisen Jyllandsposten og siden DR, deriblandt de seneste års terrorangreb i Europa. Natascha Rée Mikkelsen (f. 1974.) Cand comm. fra Roskilde Universitet. Har arbejdet på forskellige programmer i DR og har i flere år beskæftiget sig indgående med bandekriminalitet og Syrienkrigere, bland andet i dokumentarfilmen Islamisk Stats danske soldater.

 • - Jagten på mine bortførte børn
  af Malene Staal
  138,95 kr.

  I 2003 flyttede Malene til Makedonien. Den dengang 25-årige nødhjælpsarbejder troede, at livet i den eks-jugoslaviske republik ville blive begyndelsen på et eventyr. I stedet blev det begyndelsen på et mareridt. Malene blev gift og fik børn med den lidt ældre Vojo - en af lokalområdets populære, men også farlige mænd. Hun blev en del af en kultur, som hun ikke anede eksisterede. I de efterfølgende år levede hun i en lille lejlighed med mandens narkoproblemer og psykisk tortur fra hans mor og søster. Kvinderne insisterede på at overtage hendes børn, og manden svor at slå hende ihjel, hvis hun forlod ham. Da hun endelig flygtede tilbage til Danmark med sine børn, fulgte både Vojo og hans mor efter. Mor henter os altid igen er historien om Malene og hendes mareridt. Om hendes to børn, om hvordan hendes eksmand bortførte dem tilbage til Makedonien - og om, hvordan hun sammen med sin nye kæreste iværksatte en hemmelig og yderst risikabel operation for at få dem til Danmark igen. En operation, der ikke gik helt efter planen.

 • af Fuel
  218,95 kr.

  Working as a prison guard in St Petersburgs notorious Kresty Prison, the author diligently recorded over 3,000 criminal tattoos, documenting their meanings within this closed society. This title explores the extremes of this collection.

 • - Afsløringen af Peter Frederiksen, Danmarks mest dæmoniske seriemorder
  af Helle Maj
  129,95 - 167,95 kr.

  Et tip fører i september 2015 politiet til et rækkehus i den sydafrikanske by Bloemfontein. I huset bor en 63-årig dansk tækkemand og våbenhandler, og i hans kummefryser ligger 21 poser med afskårne kønsdele.Men skrækhistorien er kun lige begyndt.Peter Frederiksen viser sig at have mere alvorlige forbrydelser på samvittigheden. Mennesker dør omkring danskeren i et hæsblæsende tempo. Og så er der fortidens rædselskabinet. Det åbner journalist Helle Maj, da hun sætter sig for at undersøge sin landsmands færden, fra han kom til verden i Gl. Holte i 1952.TÆKKEMANDEN er en chokerende dokumentarisk beretning om en på overfladen jovial mand, der gennem et halvt århundrede nedlagde dyr og mennesker.Historien er nordic noir, når det er allermørkest og mest bestialsk. Med adgang til domsudskrifter, Peter Frederiksens kalendernotater gennem 12 år, samt interviews med ofre, efterladte og politifolk – og manden selv – afdækker Helle Maj historien om en bondesnu manipulator og sex-sadistisk sociopat, der hærgede på tre kontinenter under politiets radar.

 • af Søren Baastrup
  69,95 - 129,95 kr.

  De var top og bund i Hells Angels. Den ene kendt fra medierne som Stein Baggers livvagt, på trapperne med en bog om sit liv. Den anden degraderet til prøvemedlem i AK81, idømt druk- og stofforbud på ubestemt tid. Men de var brødre. Indtil den ene hoppede af. I dag er ingen af dem længere med i Hells Angels. Den ene er gået til Bandidos. Den anden er gået til politiet og lever i et vidnebeskyttelsesprogram. EXIT HELLS ANGELS er en insiderberetning om det kortvarige, men skæbnesvangre parløb mellem Brian Sandberg og eksrockeren kendt som MFP. Om støttegruppen AK81, hvis opstart de begge var en del af. Om den københavnske bandekrig, hvor den ene var general og den anden frontsoldat, bevæbnet med kølle og pistol. Og om den store retssag og efterspillet i Hells Angels, der drev Sandberg i armene på Bandidos.

 • - My Life with Ted Bundy, Updated and Expanded Edition
  af Elizabeth Kendall
  182,95 kr.

 • - the bestselling investigation into the financial fraud of the century
  af Tom Wright & Bradley Hope
  106,95 kr.

 • af Paul Doyle
  372,95 kr.

 • - Charles Manson, the CIA and the Secret History of the Sixties
  af Tom O'Neill & Dan Piepenbring
  110,95 kr.

  In those two dark nights in Los Angeles, O'Neill finds the story of California in the sixties: when charlatans mixed with prodigies, free love was as possible as brainwashing, and utopia-or dystopia-was just an acid trip away.

 • - The Disturbing Life and Chilling Crimes of Richard Ramirez
  af Philip Carlo
  152,95 kr.

 • af Stefan Koldehoff & Tobias Timm
  183,95 kr.

 • - tragedien i Odense
  af Heidi Korsgaard & Camilla Schaap
  65,95 kr.

  »Jeg har en sidste gave til Marc,« siger den tidligere soldat, Bjørn Schaap, til sin ekskone en sommerdag i 2005, da han er på besøg for at fejre sønnen Marcs femårs fødselsdag. Desværre er gaven slet ikke en gave, men en hjemmelavet bombe. Bjørn har besluttet sig for at tage livet af sig selv, og med sig i døden vil han have Camilla og Marc. Fødselsdagshyggen bliver afløst af et usædvanlig voldsomt brag, der kan høres over store dele af Odense. Rækkehuset sprænger i luften, og Bjørn og lille Marc bliver dræbt på stedet, men Camilla overlever mirakuløst den voldsomme eksplosion. Da Camilla en uge senere vågner efter at have ligget i koma, modtager hun sit livs værste besked. Hendes elskede Marc er død, og hun har mistet sit ene øje og det meste af sin hørelse. Bjørns uhyggelige plan har for altid ændret hendes liv. Nu begynder kampen for at leve med tragedien - en kamp, der aldrig helt vil ende. For der er et spørgsmål, der hele tiden dukker op - hvordan kunne det nogensinde komme så vidt, at en mand, hun havde stolet på, kunne tage hendes livs gave fra hende? Dette er Camillas historie.

 • - Catching the Billion-Dollar Baron of the Dark Web
  af Nick Bilton
  110,95 kr.

  A NEW YORK TIMES BESTSELLERThe unbelievable true story of the man who built a billion-dollar online drug empire from his bedroom - and almost got away with it.

 • - Jagten på en serieforbryder
  af Claus Buhr & Vicki Therkildsen
  45,95 - 73,95 kr.

  12. november 2010 blev Marcel Lychau Hansen anholdt og sigtet for drab og voldtægter gennem 23 år i København. Han kunne allerede være blevet stoppet efter sit første drab i 1987, hvis ikke Drabsafdelingen var kommet til at udstyre ham med et falsk alibi.I SAGEN OM AMAGERMANDEN afdækker journalisterne Vicki Therkildsen og Claus Buhr, hvordan det kunne lade sig gøre for en af Danmarkshistoriens værste serieforbrydere at føre politiet bag lyset. Bogen dokumenterer en række fejl hos politiet og følger et kvart århundredes drabsefterforskning – en efterforskning, som kulminerer i en massiv menneskejagt, der varer tolv dage og resulterer i, at Amagermanden bliver fanget og sat bag tremmer.

 • af Ivan Rod & Jesper Lundorf
  65,95 - 93,95 kr.

  I majestætens hemmelige tjeneste er tidligere kongelig livvagt Jesper Lundorfs gribende beretning om sine ti år i baglokalerne på de kongelige slotte som en af kronprins Frederiks mest betroede medarbejdere. I bogen fortæller han om sin uddannelse hos politiet og optræning til livvagt hos PET. Om tiden som trofast følgesvend for de kongelige. Samt ikke mindst om udfordringerne ved at følge Kronprins Frederiks som en skygge, der aldrig har fri. Bogen, der går tæt på og fortæller, hvordan den danske sikkerhedstjeneste PET opererer bag kulisserne, tegner også et nyt og levende portræt af den danske tronarving som et viljestærkt og ukueligt menneske og en særdeles kompetent og professionel kronprins.Forfatteren er tidligere mangeårig kampinstruktør med speciale i uddannelse af livvagter og arbejder i dag som højtbetalt sikkerhedsrådgiver for og i det private erhvervsliv. Desuden er han en efterspurgt foredragsholder.

 • - Italy's Other Mafia
  af Roberto Saviano
  104,95 - 106,95 kr.

  Gomorrah is both a bold and engrossing piece of investigative writing and one heroic young man's impassioned story of a place under the rule of a murderous organization.With a preface to mark the ten year anniversary of publication, Roberto Saviano's groundbreaking and utterly compelling book is a major international bestseller which has to date sold 750,000 copies in Italy alone. A groundbreaking study and a searing expose, Gomorrah is the astonishing true story of the renowned crime organization the Camorra, known by insiders as 'the System'. With a global reach, large stakes in construction, high fashion, illegal drugs and toxic waste disposal, the Camorra exerts a malign grip on cities and villages along the Neapolitan coast. In pursuit of his subject, Roberto Saviano worked as an assistant at a Chinese textile manufacturer and on a construction site, both controlled by 'the System', and as a waiter at a Camorra wedding. Born in Naples, he recalls seeing his first murder at the age of fourteen, and how his own father, a doctor, suffered a brutal beating for trying to help an eighteen-year-old victim, left for dead in the street. Since publishing the author has received so many death threats from the Camorra that he has been assigned police protection.

 • - The No. 1 Sunday Times Bestseller
  af Carl Chinn
  98,95 kr.

  A fascinating insight into the true story behind Birmingham's most notorious gang, The Peaky Blinders.

 • - Big Ideas Simply Explained
  af DK
  175,95 kr.

 • af Suruthi Bala
  136,95 kr.

  The instant Sunday Times bestseller from the UK's number one true crime podcast, RedHanded!What is it about killers, cults, and cannibals that capture our imaginations even as they terrify and disturb us? How do we carefully consume these cases and what can they teach us about what makes victims and their murderers our collective responsibility?RedHanded rejects the outdated narrative of killers as monsters and that a victim 'was just in the wrong place at the wrong time.' Instead, it dissects the stories of killers in a way that challenges perceptions and asks the hard questions about society, gender, poverty, culture, and even our politics.With Bala and Maguire's trademark humour, research on real-life cases, and unflinching analysis of what makes a criminal, the authors take you through the societal, behavioural, and cultural drivers of the most extreme of human behaviour to find out once and for all: what makes a killer tick?

 • - The Definitive How-To Guide From the My Favorite Murder Podcast
  af Georgia Hardstark & Karen Kilgariff
  98,95 kr.

  The highly anticipated first book by Karen Kilgariff and Georgia Hardstark, the voices behind the #1 hit podcast My Favorite Murder!

 • - A Trading Savant, a Global Manhunt and the Most Mysterious Market Crash in History
  af Liam Vaughan
  104,95 - 209,95 kr.

 • af Rachel Deloache Williams
  95,95 kr.

  How does it feel to be betrayed by your closest friend? A close friend who turns out to be the most prolific grifter in New York City...

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.