Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Terroristen fra Nørrebro

- Jagten på Omar el-Hussein

Bag om Terroristen fra Nørrebro

Terroristen fra Nørrebro er en dramatisk fortælling om Omar el-Hussein og de 13 timer, hvor politiet jagtede gerningsmanden bag det første danske terrorangreb i nyere tid. Fire år efter angrebet 14. og 15. februar 2015 opruller bogen politiets og efterretningstjenestens efterforskning og afslører nye oplysninger. Gennem venner og andre tæt på begivenhederne afdækkes også hidtil ukendte detaljer om den afdøde Omar el-Hussein, hvis liv blev formet af ghettoen og bandemiljøets kriminelle kodeks, inden han forvandlede sig til en af de største terrortrusler i Europa: unge mænd med let adgang til våben, som lader sig tiltrække af islamistisk propaganda og vender det vestlige samfund ryggen. Terrorangrebet i København kostede to menneskeliv, sårede fem betjente og blev en dyr læring for myndighederne. Et stykke danmarkshistorie, der førte til lovændringer, en bevilling uden sidestykke til terrorbekæmpelse – og en forandring af det danske samfund.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788740054866
  • Udgivet:
  • 11. Februar 2019
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Terroristen fra Nørrebro

Terroristen fra Nørrebro er en dramatisk fortælling om Omar el-Hussein og de 13 timer, hvor politiet jagtede gerningsmanden bag det første danske terrorangreb i nyere tid. Fire år efter angrebet 14. og 15. februar 2015 opruller bogen politiets og efterretningstjenestens efterforskning og afslører nye oplysninger.

Gennem venner og andre tæt på begivenhederne afdækkes også hidtil ukendte detaljer om den afdøde Omar el-Hussein, hvis liv blev formet af ghettoen og bandemiljøets kriminelle kodeks, inden han forvandlede sig til en af de største terrortrusler i Europa: unge mænd med let adgang til våben, som lader sig tiltrække af islamistisk propaganda og vender det vestlige samfund ryggen.

Terrorangrebet i København kostede to menneskeliv, sårede fem betjente og blev en dyr læring for myndighederne. Et stykke danmarkshistorie, der førte til lovændringer, en bevilling uden sidestykke til terrorbekæmpelse – og en forandring af det danske samfund.

Brugerbedømmelser af Terroristen fra Nørrebro

  • Mads A. 24. April 2020

    Den var godt researchet og man fik meget at vide, og den var rigtigt spændende. Det var god underholdning som en krimi, og det vil nogle måske mene er smagsløst. Jeg synes, det er fint, når det gør bogen mere læsværdig.


Find lignende bøger
Bogen Terroristen fra Nørrebro findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.