Køb af bøger til indkøbspris forudsætter et medlemskab til kun DKK 79,-/md. (ingen binding).
Første uge er GRATIS - læs mere og se alle fordelene
Indkøbskurv 0

Din indkøbskurv er tom.

DKK 0,00 Gå til kassen
Erhvervsfilosofi af Rehné Christensen Bog

Erhvervsfilosofi

- - filosofiske bidrag til virksomheder og organisationer

af ,
(Udvid)

Erhvervslivet har de senere år i højere og højere grad efterspurgt filosofiske kompetencer, og det er der én simpel grund til: Filosofisk refleksion skærer helt ind til benet og leverer analyser, der giver overblik over og indsigt i de mange udfordringer, som moderne virksomheder står over for. Med antologien Erhvervsfilosofi – filosofiske bidrag til virksomheder og organisationer introduceres erhvervsfilosofien nu for første gang i samlet form i Danmark. Bogen viser i detaljer, hvordan filosofien bidrager til at gøre erhvervslivets ledere og medarbejdere bevidste om indgroede forestillinger og antagelser, og hvorledes disse kan udfordres og afklares. Filosofien leverer en særlig form for konstruktiv kritik, og erhvervsfilosofien har et positivt sigte, idet den søger at åbne for diskussion og nytænkning af, hvordan den enkelte virksomhed bliver styret og handler.I kapitlerne berøres emner som: ledelse, human resources, organisationsudvikling, mening, viden, lean, virksomhedskultur, trivsel, stress, dilemmahåndtering, virksomhedsidentitet, markedsføring, etik, ansvar, tillid og coaching. Forfatterne præsenterer værktøjer for, hvordan man med fordel kan bruge erhvervsfilosofien i virksomhedens dagligdag.Bidragyderne er primært filosoffer, der som konsulenter, ledere eller forskere har et indgående kendskab til erhvervslivet. Antologien henvender sig til ledere, HR-konsulenter og medarbejdere samt alle der er bredt interesseret i filosofi og erhvervsliv.


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788778878182
  • Indbinding:
  • Ukendt
  • Udgivet:
  • 20. August 2009

Andre udgaver:

  • DKK 235,00
  • DKK 299,00
  • DKK 64,00
  • 2-3 hverdage
  • DKK 24,00

Læg i kurv


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være medlem og dermed logget ind.

Gå til login