Køb af bøger til indkøbspris forudsætter et medlemskab til kun DKK 79,-/md. (ingen binding).
Første uge er GRATIS - læs mere og se alle fordelene
Indkøbskurv 0

Din indkøbskurv er tom.

DKK 0,00 Gå til kassen
Håndbog i vinfremstilling på danske bær og frugter af Anita Holmen Bog, Indbundet

Håndbog i vinfremstilling på danske bær og frugter

af ,
(Udvid)

Bogen er en opslagsbog om fremstilling af vin. Den giver svar på alle de spørgsmål, der kan dukke op undervejs, hvad enten det gælder fremstillingen hvide, rosé, røde eller hedvine, cider, mjød eller mousserende vine, valg af redskaber, frugtsorter, måling af alkoholprocenter, sød- eller tørhedsgrad o.m.a


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788702175981
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 164
  • Udgivet:
  • 26. Maj 2015

Andre udgaver:

  • DKK 174,00
  • DKK 249,95
  • DKK 75,95
  • 2-3 hverdage
  • DKK 24,00

Læg i kurv


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være medlem og dermed logget ind.

Gå til login

Andre købte også