Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Håndbog i vinfremstilling på danske bær og frugter

Bag om Håndbog i vinfremstilling på danske bær og frugter

Bogen er en opslagsbog om fremstilling af vin. Den giver svar på alle de spørgsmål, der kan dukke op undervejs, hvad enten det gælder fremstillingen hvide, rosé, røde eller hedvine, cider, mjød eller mousserende vine, valg af redskaber, frugtsorter, måling af alkoholprocenter, sød- eller tørhedsgrad o.m.a

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788702175981
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 164
  • Udgivet:
  • 26. maj 2015
  • Udgave:
  • 3
  • Størrelse:
  • 179x247x19 mm.
  • Vægt:
  • 565 g.
Leveringstid: Ukendt - mangler pt.
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Beskrivelse af Håndbog i vinfremstilling på danske bær og frugter

Bogen er en opslagsbog om fremstilling af vin. Den giver svar på alle de spørgsmål, der kan dukke op undervejs, hvad enten det gælder fremstillingen hvide, rosé, røde eller hedvine, cider, mjød eller mousserende vine, valg af redskaber, frugtsorter, måling af alkoholprocenter, sød- eller tørhedsgrad o.m.a

Brugerbedømmelser af Håndbog i vinfremstilling på danske bær og frugter



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.